ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χρόνια πολλά Kate Middleton: το παραμύθι της ζωής της γιορτάζει 36 χρόνια

Χρόνια πολλά Kate Middleton: το παραμύθι της ζωής της γιορτάζει 36 χρόνια

Η Κέιτ Μίντλετον, μητέρα του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ γίνεται σήμερα 36 ετών. Η ζωή της έχει αλλάξει πολύ, το 2018 θα είναι μια χρονιά με ακόμη περισσότερες αλλαγές για την ίδια σημειώνει το CBS.

Η Μίντλετον φέτος θα γίνει μητέρα για τρίτη φορά. Επιπλέον θα δώσει το παρών στον πολυαναμενόμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και θα συνεχίσει να βγάζει η ίδια τα πορτρέτα των απογόνων της διεκδικώντας μια θέση και πίσω από το φακό.

Η Μίντλετον αναμένεται να φέρει στη ζωή το τρίτο της παιδί τον Απρίλιο.

Ο γάμος των Χάρι και Μαρκλ στις 19 Μαίου θα είναι προφανώς και η πρώτη μεγάλη δημόσια εμφάνιση της Μίντλετον μετά την εγκυμοσύνη.

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέμπριτζ, Κέιτ και Ουίλιαμ θα περιοδεύσουν στη Νορβηγία και τη Σουηδία στο τέλος του Ιανουαρίου. Η επίσημη βασιλική περιοδεία τους θαξεκινήσει στις 30 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον η Μίντλετον έχει επιβεβαιωθεί ότι θα συνοδεύει τη βασίλισσα Ελισσάβετ σε πληθώρα εκδηλώσεων. Με τον πρίγκιπα Φίλιππο να αποχαιρετάει τα καθήκοντα του η νέα γενιά των γαλαζοαίματων της Βρετανίας θα αναλάβει να επαναπροσδιορίσει την εικόνα και το ρόλο της μοναρχίας σε καιρούς Brexit και αυτό θα έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.

Ποια είναι η Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον

Η Αικατερίνη, Δούκισσα του Κέιμπριτζ (πλήρες όνομα: Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον, Catherine Elizabeth Middleton) γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1982 στο Royal Berkshire Hospital στο Ρέντινγκ (Reading) και βαφτίστηκε στο St Andrew's Bradfield του Μπερκσάιρ στις 20 Ιουνίου του 1982.

Είναι η μεγαλύτερη κόρη της Κάρολ Ελίζαμπεθ Μίντλετον, πρώην αεροσυνοδού, και του Μάικλ Φράνσις Μίντλετον, πρώην πιλότου των Βρετανικών Αερογραμμών. Οι γονείς της είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας Party Pieces, εταιρεία ταχυδρομικής παραγγελίας που πουλάει προμήθειες και διακόσμηση για πάρτι.

Οι γονείς της Κάθριν είχαν τη βάση τους στο Αμμάν της Ιορδανίας από το 1984 μέχρι το 1986. Εκεί η Κάθριν πήγε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπερκσάιρ. Μετά την επιστροφή της, φοίτησε στο St Andrew's School, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρν (Pangbourne) στο Μπερκσάιρ και έπειτα για μικρό χρονικό διάστημα στο Downe House. Συνέχισε τις σπουδές της στο Marlborough College στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ (Fife) της Σκωτίας. Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Ουίλιαμ. Αποφοίτησε το 2005 με Πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Η Κάθριν έχει μία αδελφή, την Φιλίππα Σάρλοτ, ευρέως γνωστή και ως "Πίππα", γεννημένη το 1983, και έναν αδελφό, τον Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987. Η Πίππα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ και έτσι η οικογένεια Μίντλετον έχει εκφράσει τα παράπονά της για παρενόχληση τόσο της Πίππα όσο και της Κάρολ Μίντλετον από τα ΜΜΕ μετά τον αρραβώνα της Κάθριν με τον Ουίλιαμ.

Τον Νοέμβριο του 2006 η Κάθριν πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 ημιαπασχολούμενη στην εταιρεία των γονέων της "Party Pieces" ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ. Το 2008 υπήρχε η φήμη ότι άφησε την δουλειά της στην Jigsaw για να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος και ότι σκόπευε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας με τον Μάριο Τεστίνο, ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, του Ουίλιαμ και του Χάρι.

Ο Τεστίνο αργότερα αρνήθηκε ότι η Κέιτ επρόκειτο να δουλέψει για εκείνον. Μάλιστα, ο Τεστίνο ήταν αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες για την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα του Ουίλιαμ και της Κάθριν, καθώς και μία ασπρόμαυρη, η οποία συμπεριλήφθηκε στο γαμήλιο πρόγραμμα.

Η Μίντλετον έχει συμπεριληφθεί σε πολυάριθμες λίστες με τους καλύτερα ντυμένους. Επιλέχθηκε από την εφημερίδα The Daily Telegraph ως η "Πιο Υποσχόμενη Νεοφερμένη" στην λίστα του 2006 με τίτλο: "Λίστα του στιλ: νικητές και χαμένοι".

tatler middle

Η Tatler την τοποθέτησε στο νούμερο 8 στη λίστα με τα δέκα "style icons". Συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους του 2010 του περιοδικού People. Τον Ιούνιο του 2008, επιλέχθηκε από το Style.com ως το μηνιαίο τους "beauty icon". Τον Ιούλιο του 2008, η Κάθριν συμπεριλήφθηκε στην λίστα των "Παγκοσμίως Πιο Καλοντυμένων" του περιοδικού Vanity Fair.

Ο Ουίλιαμ και η Κάθριν ξεκίνησαν τη σχέση τους κατά τη φοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Η πρώτη εμφάνιση της Κάθριν μαζί με τον πρίγκιπα έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι.

Στις 14 Απριλίου του 2007, η εφημερίδα "The Sun" δημοσίευσε σε "παγκόσμια αποκλειστικότητα" ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον χώρισαν. Καθώς οι μέρες περνούσαν,το "BBC" επιβεβαίωσε τον χωρισμό. Το ζευγάρι φαίνεται να αποφάσισε να χωρίσει σε διακοπές του στο ελβετικό θέρετρο "Zermatt".

Το "Clarence House" έκανε ένα και μοναδικό σχόλιο για τον χωρισμό του Πρίγκιπα και της κοπέλας του, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Times", λέγοντας ότι "Δεν κάνουμε σχόλια για την προσωπική ζωή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ". Οι εφημερίδες συνέχιζαν να εικάζουν για πολύ καιρό όσον αφορά τους λόγους του χωρισμού ,παρόλο που οι φήμες που εκδίδονταν βασίζονταν σε ανώνυμες πηγές.

Η πρωτότυπη αναφορά της εφημερίδας "The Sun" ανέφερε κατά λέξη ότι "ένας στενός φίλος του ζευγαριού" δήλωνε πως η Κέιτ ένιωθε ότι ο Ουίλιαμ δεν της έδινε την κατάλληλη προσοχή. Η εφημερίδα επεσήμανε φήμες που ήθελαν τον Ουίλιαμ να περνάει χρόνο με νεαρές κοπέλες και ότι στην ηλικία των εικοσιτεσσάρων, αισθανόταν πολύ μικρός για να παντρευτεί. Η εφημερίδα "Mail" επίσης υποστήριξε ότι ένας φίλος του Πρίγκιπα τον ενθάρρυνε να προσεγγίζει απερίσκεπτα τις σχέσεις του.

Τον Ιούνιο του 2007, η Κάθριν και ο Ουίλιαμ επέμεναν ότι ήταν μόνο δύο καλοί φίλοι στις φήμες που τους ήθελαν ξανά μαζί. Η Κάθριν και η οικογένειά της παρευρέθηκαν στο Concert for Diana (Συναυλία για την Diana' στο Στάδιο Γουέμπλεϊ.

Εκεί, εκείνη και ο Ουίλιαμ κάθισαν μακριά ο ένας από τον άλλο, με δύο σειρές διαφορά. Μεταγενέστερα, παρατηρήθηκε ότι το ζευγάρι έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις επανειλημμένα και πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των BBC και της Daily Mail, υποστήριζαν πως "αναζωπύρωσαν τη σχέση τους". Αργότερα, η Κάθριν παρευρέθηκε στον γάμο του ξαδέλφου του Ουίλιαμ, Πίτερ Φίλιπς, παρόλο που εκείνος δεν κατάφερε να παρευρεθεί.

Τον Απρίλιο του 2008, η Κάθριν συνόδευσε τον Ουίλιαμ όταν βραβεύτηκε με τα Φτερά από την RAF (RAF wings) στο Royal Air Force College Cranwell. Στις 16 Ιουνίου του 2008, η Κάθριν παρευρέθηκε στην τελετή ένταξης του Πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Τάγμα της Περικνημίδας μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Έτσι, ο Ουίλιαμ και η Κάθριν ήταν και πάλι ζευγάρι και επίσημα.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2010 στην Κένυα κατά τη διάρκεια ενός δεκαήμερου ταξιδιού τους για να γιορτάσουν την επιτυχία του Ουίλιαμ στην RAF.

time wedding

Στις 29 Απριλίου 2011, στο Λονδίνο, έγινε ο γάμος τους στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, όπου το 1997 έγινε και η κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, μητέρας του Πρίγκιπα. Επιπλέον, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον έλαβαν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Η Κάθριν συστήθηκε επισήμως στην δημόσια ζωή και στα βασιλικά της καθήκοντα στις 24 Φεβρουαρίου 2011.

Ο ολόκληρος τίτλος της ως Αικατερίνης της Αγγλίας είναι: Her Royal Highness Princess William Arthur Philip Louis, Duchess of Cambridge, Countess of Strathearn, Baroness Carrickfergus (Η Βασιλική Υψηλότητά Της Πριγκίπισσα Γουλιέλμου Αρθρούρου Φιλίππου Λουδοβίκου, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κόμισσα του Στράθερν, Βαρόνη του Καρρικφέργκας). Αντίθετα με την πλειοψηφία των νυφών που παντρεύονται μέλη βασιλικής οικογένειας και σε αντίθεση με τις περισσότερες προηγούμενες συζύγους σε αναμονή για πάνω από 350 χρόνια, η Κάθριν δεν προέρχεται από βασιλική ή αριστοκρατική οικογένεια.

Στις 22 Ιουλίου 2013 η Δούκισσα Αικατερίνη του Κέιμπριτζ γέννησε το πρώτο της παιδί. Ο Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος (George Alexander Louis) υποδέχθηκε την αδελφή του Καρλότα Ελισάβετ Νταϊάνα (Charlotte Elizabeth Daiana) στις 2 Μαΐου 2015 στις 08:34 τοπική ώρα και θα πάρει το όνομα Καρλότα Ελισάβετ Νταϊάνα (Charlotte Elizabeth Daiana).

https://www.instagram.com/p/Bc14E7EAS3j

ΔΗΜΟΦΙΛΗ