ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rihanna: στα Μπαρμπέιντος της βίας για την κηδεία του 21χρονου ξαδέρφου της

Rihanna: στα Μπαρμπέιντος της βίας για την κηδεία του 21χρονου ξαδέρφου της

Η Rihanna είναι βυθισμένη σε πένθος αναφέρουν τα media για την πρόσφατη απώλεια στη ζωή της πριγκίπισσας της μουσικής σκηνής από τα Μπαρμπέιντος. Η Rihanna βρέθηκε στην ιδιαίτερή της πατρίδα για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της ξάδελφο, Τάβον Κάισι Άλαϊν, ο οποίος πέθανε από πυροβολισμό.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν όλοι οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας για να αποχαιρετήσουν τον 21χρονο Τάβον. Η τραγωδία έκανε την 29χρονη επιδραστική star της μουσικής βιομηχανίας και του στιλ να ξεκινήσει μια καμπάνια κατά των όπλων.

Όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του ξαδέλφου της η Rihanna έγραψε στο Instagram: "RIP ξάδερφε... δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις χτες τη νύχτα σε κρατούσα στην αγκαλιά μου!". Η Rihanna είχε περάσει την επομένη των Χριστουγέννων με τον Τάβον. "Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα ένιωθα τη ζεστασιά από το σώμα σου!!!" πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/BdMLSMTDO5i

Ο Τάβον Κάισι Άλαϊν περπατούσε στην περιοχή Eden Lodge του Αγίου Μιχαήλ όταν ένας ένοπλος τον πυροβόλησε αρκετές φορές στις 26 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Ο Άλαϊν υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο.

Τα Μπαρμπέιντος της βίας

https://www.instagram.com/p/BdNg4s8D0j5

Στις αρχές Δεκεμβρίου, η αστυνομία των Μπαρμπέιντος ανέφερε ότι υπήρξε σημαντική αύξηση των εγκλημάτων με όπλο στο νησί σε σύγκριση με το 2016. Από τις 28 δολοφονίες που διαπράχθηκαν το 2017, οι 22 έγιναν με τη χρήση όπλου.

Την περασμένη εβδομάδα, το Nation News ανέφερε ότι η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο Shawayne Dashawn Williams ως ύποπτο για τη δολοφονία του εξαδέλφου της Rihanna.

Η Rihanna συνόδευσε την ανάρτηση της και με ένα μήνυμα κατά της χρήσης όπλων με το hashtag #endgunviolence (τέλος στη βία των όπλων).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ