ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζέιμς Φράνκο: 5 γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση -τι απαντάει ο ίδιος (vids)

Tζέιμς Φράνκο: 5 γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση -τι απαντάει ο ίδιος (vids)

Μετά τη νίκη του στις Χρυσές Σφαίρες ο Τζέιμς Φράνκο έχει να απαντήσει σε πολλά περισσότερα από την επιτυχία του. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times ο Φράνκο κατηγορείται από πέντε γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Φράνκο διέψευσε, για μία ακόμα φορά, τις κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά τόσο στην εκπομπή του Σεθ Μέγιερς όσο και στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ στις οποίες. Ο Φράνκο δήλωσε ότι "όσα διάβασε στο Τwitter δεν είναι ακριβή" ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να "κάνει αυτές τις γυναίκες να σιωπήσουν".

Οι κατηγορίες ενάντια στον Τζέιμς Φράνκο πυροδοτήθηκαν μετά την εμφάνισή του στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, όπου μάλιστα τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ για το ρόλο του στην ταινία "The Disaster Artist".

Στην απονομή ο Φράνκο εμφανίστηκε φορώντας καρφίτσα της πρωτοβουλίας Time’s Up κατά της σεξουαλικής βίας και υπέρ της ισότητας των φύλων.

Η ηθοποιός Βάιολετ Πέιλι ισχυρίστηκε στο Twitter ότι ο Φράνκο έσπρωξε το κεφάλι της στον καβάλο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο ενώ τον κατηγόρησε ανοιχτά για την πρόσκληση του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του σε ανήλικη φίλη της.

Την ίδια ώρα η Άλι Σίντι σχολίασε τη βράβευση του στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα θύματα σεξουαλικής παρενόχληςη αποκαλύπτοντας στο Twitter ότι ο Φράνκο είναι ο λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε την βιομηχανία κινηματογράφου, ωστόσο μετά διέγραψε το Τweet.

Τέλος η παραγωγός Τίδερ Κάπλαν ισχυρίστηκε ότι υπέγραψε ένα συμβόλαιο για γυμνό σε ταινία του Φράνκο που είχε καταχρηστικούς όρους.

Μια ιστορία από το παρελθόν

2018 01 10T155747Z 1009608793 RC1647D870F0 RTRMADP 3 PEOPLE JAMES FRANCO

REUTERS/Mike Blake

Τρία χρόνια πριν ο Τζέιμς Φράνκο βρέθηκε εκτεθειμένος στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μετά από καταγγελία 17χρονης θαυμάστριας του ότι ο αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο προσπάθησε να την πείσει να συναντηθούν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η έφηβη τότε Λούσι Κλοντ από τη Σκωτία διέσυρε δημόσια τον Φράνκο, αποκαλύπτοντας διαλόγους και φωτογραφίες που αντάλλαξε με τον ηθοποιό ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, "επέμενε να βρεθούν σε ξενοδοχείο".

Η συνάντηση δεν συνέβη ποτέ, ενώ η αυθεντικότητα των μηνυμάτων δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όταν όλα αποκαλύφθηκαν ο Φράνκο ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram: "Ελπίζω οι γονείς να κρατήσουν μακριά μου τα έφηβα παιδιά τους. Σας ευχαριστώ".

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τον Απρίλιο του 2014 ο Φράνκο είπε: "Ντρέπομαι και υποθέτω είμαι απλώς ένα παράδειγμα για το πως μπορεί να σε παγιδέψουν τα social media. Εϊναι ένας τρόπος για να έρχονται οι άνθρωποι σε επαφή όμως αυτό που έμαθα πλέον είναι ότι δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις πραγματικά στην άλλη άκρη της επικοινωνίας. Έκρινα λάθος και πήρα το μάθημα μου".



ΔΗΜΟΦΙΛΗ