ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: με όργια, δολοφονίες & Τσαρλς Μάνσον επιστρέφει στην οθόνη

Λεονάρντο ντι Κάπριο: με όργια, δολοφονίες & Τσαρλς Μάνσον επιστρέφει στην οθόνη

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο επιστρέφει μετά το Όσκαρ στη μεγάλη οθόνη με μια ταινία που ήδη έχει προκαλέσει συζητήσεις προτού καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ο ντι Κάπριο συμμετέχει στην ταινία του Κουέιντιν Ταραντίνο για την Αμερική που στοίχειωσε ο Τσαρλς Μάνσον και η φατρία του στα τέλη των 60s.

Η ταινία που ακόμη δεν φέρει τίτλο και είναι η συνέχεια της συνεργασίας τους μετά το "Django Unchained" του 2012 θα είναι η ένατη του Ταραντίνο και αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019 ώστε να συμπέσει με την 50η επέτειο της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ, της αμερικανίδας ηθοποιού, συντρόφου του Ρομάν Πολάνσκι, η οποία δολοφονήθηκε από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Τσαρλς Μάνσον.

Ο Ταραντίνο έχει ήδη ζητήσει από την Μάργκοτ Ρόμπι να υποδυθεί τη Σάρον και ο Ντι Κάπριο θα παίξει τον ρόλο ενός ηθοποιού που τον παίρνουνε τα χρόνια.

Αν και πέπλο μυστικότητας καλύπτει την ταινία, αναμένεται να είναι ένα φιλμ στο ύφος του "Pulp Fiction" για μια ιστορία την εποχή του οργίου δολοφονιών από τον Τσαρλς Μάνσον στο Λος Άντζελες.

Ηθοποιός και σκηνοθέτης θα βάλουν σύντομα τις υπογραφές τους στη μεταξύ τους συμφωνία για μια ταινία η οποία θα είναι η πρώτη για τον Ντι Κάπριο από τότε που βραβεύτηκε με Όσκαρ για το "The Revenant".

Σύμφωνα με το Variety, ο Τομ Κρουζ επίσης προσεγγίστηκε για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Πηγές ανέφεραν ακόμη ότι ο Ταραντίνο ενδιαφέρεται να συμπεριλάβει τον Αλ Πατσίνο στο καστ της νέας του ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ