ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: ο αρχηγός του UKIP χώρισε τη ρατσίστρια 25χρονη ερωμένη του

Μέγκαν Μαρκλ: ο αρχηγός του UKIP χώρισε τη ρατσίστρια 25χρονη ερωμένη του

"H σχέση μου τελείωσε" είπε ο αρχηγός του ευρωσκεπτιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Χένρι Μπόλτον στη βρετανική τηλεόραση δηλώνοντας ότι μπορεί η σκανδαλώδης σχέση του με την 25χρονη Τζο Μάρνεϊ είναι πλέον παρελθόν ωστόσο διευκρίνησε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Μέγκαν Μαρκλ.

Μιλώντας στο Sky News o Mπόλτον δήλωσε "απέχθεια" για τα ρατσιστικά σχόλια της πρώην συντρόφου που σχολίασε ότι ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ με τον Χάρι "θα μαγαρίσει την βασιλική οικογένειά μας" με "τον σπόρο της".

"Θα υπάρξει στη συνέχεια μουσουλμάνος πρωθυπουργός. Και ένας μαύρος βασιλιάς. Εδώ είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, όχι η Αφρική" πρόσθεσε η ηθοποιός, μοντέλο και δημοσιογράφος Μάρνεϊ. Η 25χρονη φέρεται να σχολίασε στην ιδιωτική της συνομιλία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι η Μαρκλ έχει "μικρό εγκέφαλο" και ότι οι μαύροι "είναι άσχημοι".

Ο Μπόλτον αναφέρει ότι οι εχθροί του χρησιμοποιούν το περιστατικό για να του επιτεθούν προσωπικά και κάλεσε τα μέλη του κόμματος να είναι ενωμένοι και όχι διχασμένοι απέναντι του.

Ο Μπόλτον επέκρινε τους εχθρούς του που "πέταξαν την πρώην ερωμένη του στα σκυλιά" για να επιτεθούν στο πρόσωπο του.

barney markle

Σε ανακοίνωσή της η Τζο Μάρνεϊ ζήτησε συγγνώμη για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε, τονίζοντας ωστόσο πως οι δηλώσεις της "υπερτονίσθηκαν εσκεμμένα" και προβλήθηκαν "εκτός πλαισίου".

"Οι πιθανότητες να βγει αλώβητος από το σκάνδαλο είναι εξαιρετικά λίγες" είπε μέλος του UKIP στο ειδησεογραφικό κανάλι.

Ο 54χρονος Χένρι Μπόλτον, ο οποίος εξελέγη τον Σεπτέμβριο επικεφαλής αυτού του κόμματος που τάσσεται κατά των μεταναστών, ανέφερε στο Twitter πως ανεστάλη η ιδιότητα το μέλους του UKIP για τη σύντροφό του, Τζο Μάρνεϊ, μετά τη δημοσίευση από την εφημερίδα Mail on Sunday μηνυμάτων SMS που είχε στείλει η ίδια σ' έναν φίλο.

Πρώην αξιωματικός του βρετανικού στρατού, ο Χένρι Μπόλτον είναι ο τρίτος ηγέτης που εκλέγεται επικεφαλής του UKIP μετά την αποχώρηση του ιστορικού αρχηγού του, του Νάιτζελ Φάρατζ, λίγο μετά το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016 για τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ. Το UKIP διεξήγαγε με επιτυχία εκστρατεία υπέρ του Brexit, όμως έκτοτε δυσκολεύεται να βρει λόγο ύπαρξης.

Ο Μπόλτον είχε ήδη αντιμετωπίσει αιτήματα να παραιτηθεί αφού βρέθηκε πρόσφατα στα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για τη σχέση του με την Τζο Μάρνεϊ, για την οποία εγκατέλειψε τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ