ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς η Κιμ Καρντάσιαν έφερε ένα εκατομμύριο δολάρια σε κέντρο υποδοχής αστέγων

Πώς η Κιμ Καρντάσιαν έφερε ένα εκατομμύριο δολάρια σε κέντρο υποδοχής αστέγων

Τελικά η φιλανθρωπία δεν έφερε μόνο τηλεθέαση στη μεγιστάνα των reality Κιμ Καρντάσιαν αλλά και  οικονομική ενίσχυση για το πρόβλημα αστέγων.

Σε ένα μόνο επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές αλλά και τον πρώην αθλητή του NFL Μπρένταν Άλμπερτ που δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια στο κέντρο υποδοχής αστέγων Alexandria House.

"Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Branden Albert για τη γενναιόδωρη δωρεά σου στο @ahouse_la" έγραψε στο Twitter.

Η Τζούντι Βον, η διευθύντρια του Alexandria House, εξήγησε στο περιοδικό Life&Style, ότι το πρόβλημα των αστέγων στο Λος Άντζελες είναι σοβαρό και είπε ότι ήταν "μεγάλη υπόθεση που η Κιμ έστρεψε τους προβολείς σε αυτό".

Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το επεισόδιο, με κάθε τρόπο εξέφρασαν το πόσο συγκινήθηκαν. "Τόσο χαρούμενος που το show είχε συνέπειες για τόσες πολλές ζωές, συγχαρητήρια που στρέψατε τους προβολείς σε ένα τόσο σημαντικό θέμα!! Πρέπει να βοηθηθούν οι άστεγοι!!!" σχολίασε ένα τηλεθεατής.

"Σας ευχαριστώ που κάνατε τη διαφορά! Παρακαλώ, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα σας για να κάνετε, κάθε μέρα, τη διαφορά" είπε άλλος.

Σύμφωνα με το κέντρο υποδοχής αστέγων Alexandria House το Λος Άντζελες μετράει περίπου 58.000 άστεγους με περίπου 9.000 από αυτούς να είναι κάτω των 18.

Επιπλέον ο αριθμός των άστεγων γυναικών στην πόλη των Αγγέλων έχει αυξηθεί δραματικά (περίπου 55%) από το 2013.

Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι αναζητούν περίθαλψη και στέγη στο Alexandria House κάθε μήνα.

https://www.instagram.com/p/BdTGdaGA8rQ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ