ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kέβιν Σπέισι: και ρατσιστής ο Φρανκ Άντεργουντ της σεξουαλικής παρενόχλησης;

Kέβιν Σπέισι: και ρατσιστής ο Φρανκ Άντεργουντ της σεξουαλικής παρενόχλησης;

Μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Κέβιν Σπέισι, aka του τηλεοπτικού προέδρου των ΗΠΑ Φρανκ Άντεργουντ στη σειρά House Of Cards, για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου μια ακόμη είδηση έρχεται στο φως για να αμαυρώσει την εικόνα του ερμηνευτή αξιώσεων που αποκαθηλώνει η βιομηχανία του θεάματος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail κατηγόρησε o Kέβιν Σπέισι είναι και ρατσιστής.

Ο Έρλ Μπλου, επικεφαλής της εταιρίας VIP Protective Service και βετεράνος του Ναυτικού, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι ο Σπέισι αρνούνταν να απευθυνθεί στα μαύρα μέλη της ομάδας και έκανε ρατσιστικά σχόλια. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι "είχε ακούσει τον Σπέισι να λέει σε ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας ότι δεν θέλει να βλέπουν το trailer της σειράς μαύροι".

Όπως είπε ο 51χρονος Μπλου δεν μίλησε τόσο καιρό γιατί είχε υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας αλλά πλέον είπε ότι "βρισκόμαστε στο σημείο κατά το οποίο άνθρωποι τραυματίζονται, φτάνει πια".

Υποστήριξε ακόμα ότι η σύμβαση της εταιρίας του δεν ανανεώθηκε με την εταιρία παραγωγής παρότι όλοι δήλωναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Αργότερα, όπως είπε, έμαθε από έναν διευθυντή παραγωγής ότι ο Σπέισι "δεν ήθελε στην ομάδα του μαύρους".

Ωστόσο ο παραγωγός της σειράς Ίαν Πάτισον δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρείχε η VIP Protective Service και αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ισχυρίστηκε ο Μπλου.

Η αποκαθήλωση ενός "προέδρου"

kevin1

O γεννημένος το 1959 στο Νιου Τζέρσεϋ, Κέβιν Σπέισι βλέπει το κύρος του να γκρεμίζεται. Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του Οκτωβρίου όταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ αποκάλυψε στον ιστότοπο Buzzfeed ότι ο Κέβιν Σπέισι προσπάθησε να τον αποπλανήσει σε πάρτι του ηθοποιού το 1986. Τότε ο Ραπ ήταν τότε μόλις 14 ετών.

Απαντώντας στις κατηγορίες ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο Τwitter είπε ότι η είδηση τον σόκαρε, ότι δεν θυμάται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο και αφού απολογήθηκε στον Ραπ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του αποκάλυψε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η απόπειρα του να τραβήξει την προσοχή του κοινού από την καταγγελία εις βάρος του στη σεξουαλική ταυτότητα του πυροδότησε ακόμη περισσότερες αντιδράσεις. Έκτοτε ο Σπέισι έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πληθώρα καταγγελιών εις βάρος του.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ στην έρημο της Αριζόνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ