ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαλία Ομπάμα: η κόρη του προέδρου βρήκε τον Βρετανό πρίγκιπα της στο Χάρβαντ (vid)

Μαλία Ομπάμα: η κόρη του προέδρου βρήκε τον Βρετανό πρίγκιπα της στο Χάρβαντ (vid)

Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα  Μαλία Ομπάμα έχει σύντροφο και τα media των ΗΠΑ ανυπομονούν να μάθουν ποιός είναι ο Βρετανός συμφοιτητής της στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ Rory Farquharson που κέρδισε την πρώην "πρώτη κόρη" των ΗΠΑ.

Ο Βρετανός ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ μόλις ένα χρόνο πριν. "Και τώρα όλα ξεκινούν" έγραψε ο ίδιος στην πρώτη του μέρα στο campus που γνώρισε την Ομπάμα. Έκτοτε έχει σβήσει τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρει η The Telegraph o Farquharson είναι ο πρώην αρχηγός στο Rugby School του Πανεπιστημίου. "Ιδιαίτερα δημοφιλής και αθλητικός ήταν το αγόρι που όλες θα ήθελαν να έχουν" αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδα. Το κόστος για να είσαι μέλος στο Rugby School είναι $16.000 το εξάμηνο. Αλλά τα λεφτά είναι πολύ λίγα για τον σύντροφο της Ομπάμα.

Η οικογένεια του είναι εξαιρετικά πλούσια. Ο πατέρας του Τσαρλς είναι στέλεχος στην εταιρία Insight Investment Management Limited με έδρα το Λονδίνο και η μητέρα του Κάθριν είναι ορκωτή λογιστής. Ο νεαρός μεγάλωσε στο πατρικό του των $2.25 εκατομμυρίων στο Woodbridge του Suffolk.

RORY2

@Facebook

Δεν συμπαθεί τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι προαπατούμενο για τη σχέση του.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του με τη 19χρονη Μαλία Ομπάμα τραβήχτηκε το Νοέμβριο του 2017. μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα στο πανεπιστήμιο τους.

Πρόσφατα οι δυό τους βρέθηκαν στη γειτονιά της Νέας Υόρκης, το SoHo με τους παπαράτσο να παλεύουν για μια κοινή τους λήψη.

RORY1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ