ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Sinéad O'Connor είναι καλά

H Sinéad O'Connor είναι καλά
Man Alive!/ Flickr

Η εμβληματική φωνή από την Ιρλανδία, το κορίτσι με το ξυρισμένο κεφάλι που κάποτε τραγουδούσε Nothing Compares To You εχθές αναστάτωσε το facebook. Με τον ίδιο τρόπο που ο Αλέξης Τσίπρας αναστάτωσε το κοινωνικό δίκτυο του Twitter με την ανάρτηση του για τους Νευρικούς Πιλότους η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα status update που εύκολα θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως σημείωμα αυτοκτονίας. Αυτό

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών που υποβλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο σε υστερεκτομή, μια επέμβαση που της χάρισε “κλάμα και ουρλιαχτά επί εβδομάδες” αναφέρεται στη διαμάχη της με τον Ντόναλ Λάνι, για το γιο τους Σέιν και σε μια σπαρακτική κραυγή μέσα από το Facebook γράφει:

“Πήρα υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσω το σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν καν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου”

Ένα 24ωρο αργότερα η Σινέντ Ο Κόνορ βρέθηκε και είναι ασφαλής καθώς της παρέχεται ιατροφαρμακευτική φροντίδα. “H Σινέντ Ο Κόνορ είναι πλέον ασφαλής” δήλωσε στο Billboard φιλικό της πρόσωπο και η τραγουδίστρια μπορεί να είναι σίγουρη ότι “υπάρχει και άλλος τρόπος να αποκτήσεις τον σεβασμό” χωρίς να βάλεις τέρμα στη ζωή σου. Αρκεί να συνεχίσεις να τραγουδάς έτσι:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ