ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Vanity Fair: απολογείται για τα τρία χέρια & πόδια των Γουίδερσπουν & Γουίνφρεϊ

Vanity Fair: απολογείται για τα τρία χέρια & πόδια των Γουίδερσπουν & Γουίνφρεϊ

To Photoshop μπορεί να κάνει αριστουργήματα με την ψηφιακή επεξεργασία σε εικόνες. Μπορεί όμως και να γεννήσει τερατουργήματα όπως αυτό που συνέβη στο εξώφυλλο του έγκριτου περιοδικού Vanity Fair.

Στο εξώφυλλο της επετειακής ετήσιας έκδοσης The Hollywood Issue το περιοδικό συγκεντρώνει τους πιο ισχυρούς παίκτες της βιομηχανίας του θεάματος. Ανάμεσα σε αυτούς οι Ρις Γουίδερσπουν και η Όπρα Γουίνφρεϊ με κάποια άκρα... έξτρα.

Το photoshop fail στο πορτρέτο των star από την φωτογράφο Ανι Λίμποβιτς έκανε το γύρο του διαδικτύου με τις πρωταγωνίστριες του "ατυχήματος" να διασκεδάζουν τα έξτρα μέλη τους.

"Όλοι ξέρετε ότι έχω τρία πόδια και ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε για αυτό που είμαι" σχολίασε η Γουίδερσπουν.

"Αποδέχομαι το τρίτο πόδι σου, όπως ξέρω ότι αποδέχεσαι το τρίτο χέρι μου" πρόσθεσε η Γουίνφρεϊ.

reese

Το περιοδικό συμμετείχε στη συζήτηση διασκεδάζοντας το λάθος του με χιούμορ και απολογήθηκε στο Twitter αναφέροντας ότι θα εκτιμούσε πολύ την παγκόσμια αποκλειστικότητα στα αποκαλυπτήρια του τρίτου ποδιού της Γουίδερσπουν ωστόσο, δυστυχώς, είναι η φόδρα στο φόρεμα της που μπερδεύει το μάτι.

oprah

Αναφορικά για το τρίτο χέρι της Γουίνφρεϊ το Vanity Fair έγραψε ότι "είναι για μεγαλύτερη ευκολία καθώς έχει αναλάβει πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρει εις πέρας" -ένα υπονοούμενο για την πολιτική καριέρα που για κάποια φεγγάρια οι ΗΠΑ πίστεψαν ότι θα ακολουθήσει η Γουίνφρεϊ.

vanityresponse

Η ίδια απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές του 2020 για την προεδρία της χώρας. Αυτό είναι το τελευταίο από τα κλασικά εδώ και 24 χρόνια τρίπτυχα εξώφυλλα του Vanity Fair πριν τα Όσκαρ με τους πιο φωτεινούς star σε πρώτο πλάνο.

Δίπλα από τους Γουίδερσπουν και Γουίνφρεϊ εμφανίζονται οι Τομ Χανκς, Νικόλ Κίντμαν, Μάικλ Μπι. Τζόρνταν, Zendaya, Χάρισον Φορντ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Τσάστεϊν, Kλερ Φοϊ, Μάικλ Σάνον, Γκαλ Γκαντόντ και ο πρώην διευθυντής της έκδοσης Γκρέιτον Κάρτερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ