ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ η 8η σεζόν του Suits

Χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ η 8η σεζόν του Suits
REUTERS/Ben Birchall/Pool

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα συνεχιστεί η αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits» με το δίκτυο USA να επιβεβαιώνει ότι δεν θα συμμετέχουν οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές, ο Πάτρικ Τζ. Άνταμς και η Μέγκαν Μαρκλ.

Στον απόηχο του αρραβώνα της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι της Ουαλίας τον περασμένο Νοέμβριο, το USA Network επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός, που υποδύθηκε τη Ρέιτσελ Ζέιν θα αποχωρήσει από τη σειρά μετά την έβδομη σεζόν, αλλά δεν είχε κάνει το ίδιο για τις αναφορές ότι ο Άνταμς, ο οποίος υποδύεται τον Μάικ Ρος, τηλεοπτικό σύντροφο της Μάρκλ, επίσης δεν θα συνεχίσει στο επιτυχημένο νομικό δράμα.

«Μετά από επτά σεζόν, το "Suits" παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή σίριαλ του USA Network» δήλωσε ο Κρις ΜακΚάμπερ, πρόεδρος των Entertainment Networks, NBCUniversal Cable Entertainment.

«Ενώ είμαστε ενθουσιασμένοι για την 8η σεζόν στο USA θα μας λείψουν πολύ ο Πάτρικ και η Μέγκαν και είμαστε ευγνώμονες για το ταλέντο και την αφοσίωσή τους σε κάθε σεζόν. Ευχόμαστε και στους δύο το καλύτερο» ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ