ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ προετοιμάζεται για την μεγάλη του εμφάνιση στο Super Bowl

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ προετοιμάζεται για την μεγάλη του εμφάνιση στο Super Bowl
REUTERS/Matthew Emmons-USA TODAY Sports

O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα τραγουδήσει φέτος στο περίφημο ημίχρονο του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου, στο Super Bowl halftime show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή και οι πρόβες για την μεγάλη βραδιά είναι πυρετώδεις. 

Ενώ οι φίλαθλοι ανυπομονούν να ανακαλύψουν αν οι Philadelphia Eagles ή οι New Patriots θα στεφθούν νικητές του Super Bowl, του σημαντικότερου και δημοφιλέστερου ετήσιου αγώνα του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι λάτρεις της ποπ μουσικής επικεντρώνονται στην πολυαναμενόμενη εμφάνιση του ειδώλου τους στο ημίχρονο.

Είναι η τρίτη φορά που ο Τίμπερλεϊκ θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του αγώνα, που αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ.

Το 2001 είχε εμφανιστεί ως μέλος του δημοφιλούς boy band, NSYNC και τραγούδησαν τις κλασικές επιτυχίες τους «Bye Bye Bye» και «It's Gonna Be Me». Την ίδια χρονιά στο σόου εμφανίστηκαν οι Britney Spears, Μary J. Blige, Nelly και Aerosmith.

Όμως η αξέχαστη εμφάνισή του ήταν πριν από 14 χρόνια, το 2004 όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Τζάνετ Τζάκσον για να ερμηνεύσουν το «Rock Your Body».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ