ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θλίψη για την Σαμάνθα του «Sex and the City»: Πέθανε ο αδελφός της

Θλίψη για την Σαμάνθα του «Sex and the City»: Πέθανε ο αδελφός της
Instagram/@kimcattrall

Ο αδελφός της Χολυγουντιανής σταρ Κιμ Κατράλ, η οποία είναι γνωστή κυρίως για τον ρόλο της στο «Sex and the City», εντοπίστηκε νεκρός στον Καναδά.

Η ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία του Κρίστοφερ Κατράλ στο Instagram ζητώντας την βοήθεια των χιλιάδων ακολούθων της ώστε να βρεθεί ο αδελφός της που είχε εξαφανιστεί. Λιγότερες από 24 ώρες αργότερα όμως, με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε πως είχε εντοπιστεί νεκρός.

«Μετά μεγάλης μου λύπης εγώ και η οικογένειά μου σαν ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του γιού και αδελφού μας, Κρις Κατράλ», έγραψε η δημοφιλής ηθοποιός το απόγευμα της Κυριακής.

https://www.instagram.com/p/BeygEczANPa

Ο Κρις Γουόρεν, εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, ενημέρωσε πως ένας αστυφύλακας εντόπισε την σορό του Κατράλ σε ένα σπίτι ιδιοκτησίας του στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε κανένα στοιχείο για τα αίτια του θανάτου του, αλλά επεσήμανε πως ο θάνατος δεν ήταν ύποπτος.

Δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια για την κατάσταση της σορού του αδελφού της ηθοποιού, ούτε και για το πότε ακριβώς εντοπίστηκε.

Η ίδια η Κατράλ δήλωσε πως ο αδελφός της είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη. Στην πρώτη της ανάρτηση τόνιζε πως ο Κρις είχε αφήσει τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του σε ένα τραπέζι στο σπίτι του και η μπροστινή πόρτα της οικίας ήταν ξεκλείδωτη. «Αυτή η συμπεριφορά δεν μοιάζει με κάτι που θα έκανε ο Κρις», έγραψε και σημείωσε: «Δεν θα άφηνε ποτέ το σπίτι του ξεκλείδωτο, φεύγοντας χωρίς αυτά τα αντικείμενα ή τα 7 αγαπημένα του σκυλιά».

https://www.instagram.com/p/Bewzh-pAdqb

Kim Cattrall's brother found dead in Canada, by Gabriela Milian, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ