ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Super Bowl: Ήττα για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ & οργή από τους fan του Prince

Super Bowl: Ήττα για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ & οργή από τους fan του Prince

Οι Νew England Patriots δεν ήταν οι μόνοι χαμένοι από το υπερθέαμα του Super Bowl που εχθές καθήλωσε τις ΗΠΑ προσφέροντας σκορ και θεάματα. 

Οι Philadelphia Eagles αναδείχθηκαν σε απροσδόκητους θριαμβευτές του Super Bowl κατακτώντας το πρωτάθλημα στο NFL (η ομάδα της Πενσιλβάνια επικράτησε 41-33 των New England Patriots) και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο καλλιτέχνης που είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να διασκεδάσει το κοινό στο ημίχρονο στο US Bank Stadium της Μινεσότα απέτυχε παταγωδώς να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο αδιάφορους performers εδώ και χρόνια.

"Πως ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έχασε το Super Bowl" σχολιάζει η Washington Post και τα social media φρόντισαν να αποκαθηλώσουν τον Τίμπερλεϊκ -με τους πολυάριθμους fans του Prince να είναι οι πρώτη στη σειρά των εξοργισμένων στο Twitterverse.

Ο Τίμπερλεϊκ ερμήνευσε στη σκηνή το κομμάτι του πρίγκιπα της μουσικής σκηνής I Would Die 4 U με φόντο τον Prince -η φιγούρα του πρωταγωνιστούσε σε μια μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο ο Τίμπερλεϊκ είχε υποσχεθεί ότι δεν θα χρησιμοποιούσε κάποιο ολόγραμμα (αυτή ήταν και η αρχική του πρόθεση). Η πρωτοβουλία του Τίμπερλεϊκ εξόργισε τους fan που εκτίμησαν ότι δεν υπήρξε κάποιο ψηφιακό αβαταρ του καλλιτέχνη αλλά υπήρχε κάτι παρόμοιο που θα εξόργιζε τον Prince εαν ζούσε.

2018 02 05T015454Z 1511813664 NOCID RTRMADP 3 NFL SUPER BOWL LII PHILADELPHIA EAGLES VS NEW ENGLAND PATRIOTS

Μιλώντας σε συνέντευξη του το 1998 ο πρίγκιπας της μουσικής σκηνής είχε εξομολογηθεί ότι δεν του αρέσουν οι απόπειρες να φέρεις κάποιον καλλιτέχνη από το παρελθόν στο σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

"Είναι ό,τι πιο σατανικό μπορεί να φανταστεί κανείς" είχε πει. "Όλα πρέπει να μένουν ως έχουν. Εαν ήταν το πεπρωμένο μου να τζαμάρω με τον Ντιουκ Έλινγκτον θα είχαμε ζήσει την ίδια εποχή. Όλη αυτή η εικονική πραγματικότητα είναι σατανική... Και εγώ δεν ειμαι δαίμονας!"

"Ακόμη και μετά το θάνατο του κανείς δεν σέβεται τον #Prince" σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter.

Ο Τίμπερλεϊκ επέστρεψε στο πρωτάθλημα 14 χρόνια μετά το σκάνδαλο του 2004. Ο 37χρονος είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που συμμετέχει για τρίτη φορά στο Superbowl.

Το 2004 η εμφάνισή του συνοδεύτηκε με σκάνδαλο όταν την ώρα που ερμήνευε το Rock Your Body μαζί με την Τζάνετ Τζάκσον ο Τίμπερλεϊκ έσκισε τον κορσέ της τραγουδίστριας αποκαλύπτονατς σε όλους το γυμνό της στήθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ