ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Deadpool 2: με νέο trailer και αέρα στρίπερ στις οθόνες τον Μάιο

Deadpool 2: με νέο trailer και αέρα στρίπερ στις οθόνες τον Μάιο

Mε νέα αφίσα, ημερομηνία πρεμιέρας και ακόμη ένα trailer o πλέον αμφιλεγόμενος και εξαρετικά δημοφιλής υπερήρωας Deadpool επιστρέφει. Ο Ράιαν Ρέινολντς ξεκίνησε την νέα καμπάνια προώθησης του πολυαναμενόμενου sequel από το Twitter

Ως άλλος φόρος τιμής στο Flashdance που μονοπώλησε τα εφηβικά δωμάτια των 80s ο Ρέινολντς αποκάλυψε την αφίσα στο Twitter. Σε αυτή το κινηματογραφικό alter ego του, ο Deadpool ποζάρει με ηδυπάθεια ως στρίπερ σε καρέκλα καθώς οι σφαίρες πέφτουν ηδονικά επάνω στο κορμί του. Ειρωνεία, χιούμορ και το Deadpool μοιάζει έτοιμο να ξεπουλήσει ξανά στα ταμεία.

Επιπλέον ο Ρέινολντς χρησιμοποίησε το tagline της ταινίας του 1983. "Αφέσου στο πάθος σου. Κάντο αλήθεια" σημειώνει.

Λίγο μετά την ανάρτηση του πρώτου επίσημου poster της ταινίας η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer της ταινίας. Σε αυτό μας συστήνει τον Cable που υποδύεται ο Τζος Μπρόλιν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Collider η ημερομηνία για το νέο trailer του επιλέχθηκε ώστε να συνδυαστεί με το άλλο προϊόν που μοιάζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού που αποθεώνει τους υπερήρωες στη μεγάλη οθόνη.

Ο Μαύρος Πάνθηρας (Black Panther) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Αθυρόστομος, πανσεξουαλικός και μεταλλαγμένος

O Deadpool μπορεί να είναι ο πιο αντισυμβατικός σούπερ ήρωας, σίγουρα πάντως είναι ο star των δημοφιλέστερων πειρατικών ταινιών του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την ιστοσελίδα ειδήσεων που αφορούν το διαμοιρασμό αρχείων TorrentFreak.

Η πρώτη ταινία του Deadpool ξεπέρασε τα 783 εκ. δολ. στο παγκόσμιο box office. Η ιδανική παρωδία των υπερηρώων που λέγεται Deadpool στις αίθουσες στις 16 Μαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ