ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kουίνσι Τζόουνς: ο μαφιόζος δολοφόνος του JFK, ο μακιαβελικός Μάικλ Τζάκσον & τα πόδια της Ιβάνκα

Kουίνσι Τζόουνς: ο μαφιόζος δολοφόνος του JFK, ο μακιαβελικός Μάικλ Τζάκσον & τα πόδια της Ιβάνκα

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν μακιαβελικός, ο JFK δολοφονήθηκε από τη Μαφία, ο Μάρλον Μπράντο ήταν σεξομανής και οι Beatles οι χειρότεροι μουσικοί που υπήρξαν ποτέ.

Ο μουσικός παραγωγός των αναρίθμητων Grammy και για πολλούς ο ιθύνων νους πίσω από την αυτοκρατορία που έχτισε ο Μάικλ Τζάκσον γύρω από το όνομα του, ο διάσημος μουσικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς έδωσε μια συνέντευξη ποταμό στην ιστοσελίδα του New York Magazine και σήμερα μονοπωλεί την ειδησεογραφία των ΗΠΑ με τις αποκαλύψεις του. Ανάμεσα σε άλλα ο Τζόουνς κατηγόρησε τον βασιλιά της ποπ για λογοκλοπή αρκετών τραγουδιών του όπως το θρυλικό "Billie Jean".

"Δεν θέλω να το λέω δημόσια αλλά ο Μάικλ έκλεψε πολλά πράγματα. Έκλεψε πολλά τραγούδια", δήλωσε ο 85χρονος Αφροαμερικανός που μετείχε στην παραγωγή των θρυλικών άλμπουμ "Thriller" και "Bad".

"Ήταν τόσο μακιαβελικός που μπορούσε να το κάνει" πρόσθεσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Vulture.

Ο Τζόουνς έδειξε με το δάκτυλο ομοιότητες μεταξύ του κλασικού "Billie Jean", κομματιού του οποίου έκανε την παραγωγή, και του "State of Independence", τραγουδιού της βασίλισσας της ντίσκο Ντόνα Σάμερ το οποίο επίσης παρήγαγε ο Τζόουνς και είχε κυκλοφορήσει μερικούς μήνες νωρίτερα.

Εκ πρώτης όψεως, οι ομοιότητες μεταξύ των δύο τραγουδιών δεν βγάζουν μάτι, πέρα από το γεγονός ότι βασίζονται και τα δύο σε όμοιες γραμμές μπάσου.

Ο Κουίνσι Τζόουνς κατηγόρησε επίσης τον Μάικλ Τζάκσον που πέθανε το 2009, ότι ήταν "άπληστος". Το πρώην μέλος του συγκροτήματος Jackson 5 φέρεται να είχε αρνηθεί να αναγνωρίσει στον κιμπορντίστα του, τον Γκρεγκ Φίλινγκεϊνς, τη σύνθεση ενός μέρους του πολύ επιτυχημένου τραγουδιού "Don't Stop Til You Get Enough". "Ο Μάικλ έπρεπε να του δώσει το 10% του τραγουδιού. Δεν το έκανε όμως", είπε ο Τζόουνς.

O Tζόουνς όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Στην ίδια συνέντευξη ο μουσικός παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών αναφέρεται στα Σκαθάρια, τους Beatles, ως "οι χειρότεροι μουσικοί που έχουν υπάρξει στον κόσμο" ενώ ονομάτισε τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ ως τον χειρότερο μπασίστα που έχει ακούσει ποτέ".

"Και ο Ρίνγκο; Μην το συζητήσουμε καν" είπε στον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Μαρκέσε.

Αυτός δολοφόνησε τον Κένεντι

sam 2

Επιπλέον ο Τζόουνς ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του δολοφόνου του JFK -"είναι ο μαφιόζος του Σικάγο Σαμ Τζιανκάνα" λέει-, ότι πριν 23 χρόνια βγήκε σε ερωτικό ρεντβού με την πρώτη κόρη των ΗΠΑ Ιβάνκα Τραμπ -"είχε τα πιο ωραία πόδια που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έχει λάθος πατέρα όμως" αναφέρει- και αποκάλυψε ότι ο Μάρλον Μπράντο είχε ακόρεστη δίψα για σεξ.

"Θα έκανε σεξ με τα πάντα. Θα έκανε σεξ σε ένα γραμματοκιβώτιο. Θα έκανε σεξ με τον Τζέιμς Μπόλντουιν. Τον Ρίτσαρντ Πράιορ. Τον Μάρβιν Γκέι" είπε ο Τζόουνς. Η είδηση μοιάζει σοκαριστική ωστόσο η χήρα του κωμικού Πράιορ, Τζένιφερ Λι επιβεβαίωσε όσα είπε ο Τζόουνς.

"Ήταν η δεκαετία του 70! Τα ναρκωτικά έδιναν και έπαιρναν. Εάν είχες καταναλώσει χάπια και αρκετή κοκαΐνη, θα έκανες σεξ με καλοριφέρ και θα του έστελνες και λουλούδια τοην επόμενη μέρα" είπε η χήρα του Πράιορ στο TMZ.

Ο Τζόουνς έκανε αίσθηση επίσης όταν σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ δήλωσε ότι είχε 22 συντρόφους ανά τον κόσμο, μιλά 26 γλώσσες και υποβλήθηκε σε θεραπεία στη Σουηδία η οποία θα τον βοηθήσει να ζήσει έως την ηλικία των 110 ετών.

Έχοντας κερδίσει 28 μουσικά βραβεία Grammy σε σχεδόν 70 χρόνια καριέρας στη μουσική βιομηχανία, ο Κουίνσι Τζόουνς συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής και πρόσφατα δημιούργησε μια υπηρεσία streaming video που ειδικεύεται στην τζαζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ