ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι-Μαρκλ: όσα αποκάλυψε το Παλάτι για τη γαμήλια τελετή-ποιoς ο ρόλος των Τζορτζ & Σάρλοτ

Χάρι-Μαρκλ: όσα αποκάλυψε το Παλάτι για τη γαμήλια τελετή-ποιoς ο ρόλος των Τζορτζ & Σάρλοτ

Με τον βασιλικό γάμο της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο να πλησιάζει, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου.

Το ζευγάρι θα διανύσει μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων μέσα από έξι δρόμους της πόλης προς το κάστρο Ουίνδσορ για το πλήθος που αναμένεται να είναι συγκεντρωμένο στο γαμήλιο αλλά και τουριστικό event της Βρετανίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι θα τελέσει το μυστήριο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ των Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον θα αναλάβουν το ρόλο των παράνυφων.

Η τελετή θα έχει διάρκεια μία ώρα και θα ολοκληρωθεί στη μία το μεσημέρι.

Στη συνέχεια, οι πολίτες θα μπορέσουν να απολαύσουν τους νεόνυμφους καθώς θα κάνουν μία βόλτα με άμαξα από το Κάστρο Windsor και πίσω.

Χάρι και Μαρκλ θα δεξιωθούν τους καλεσμένους τους στο St. George's Hall και το απόγευμα ο πρίγκιπας Κάρολος θα γιορτάσει το γάμο του δεύτερου γιου του με ένα κλειστό πάρτι για το ζευγάρι και το στενό οικογενειακό και φιλικό τους κύκλο.

Περίπου 300 άτομα αναμένεται να δώσουν το παρών στη δεξίωση μετά το γάμο.

2018 02 13T182218Z 549502309 RC14452C6DE0 RTRMADP 3 BRITAIN ROYALS HARRY MEGHAN

Reuters

Το ίδιο βράδυ έχει προγραμματιστεί "ανεπίσημο" δείπνο για περίπου 350 άτομα και μια λιτή δεξίωση με άφθονο, καλό whisky για 550-600 άτομα.

Ανεπίσημες πηγές επιβεβαιώνουν ότι το παλάτι του Κένσινγκτον έχει συζητήσει το θέμα της πρόσκλησης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του Μισέλ, που θεωρούνται προσωπικοί φίλοι του πρίγκιπα ωστόσο τίποτα ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμο.

Χάρι και Μαρκλ έχουν πάει ενάντια στην παράδοση επιλέγοντας το Σάββατο, καθώς οι βασιλικοί γάμοι συνήθως πραγματοποιούνται σε εργάσιμη μέρα.

Όσοι ανησυχούσαν ότι ο γάμος θα μπορούσε να βρεθεί απέναντι από τον τελικό του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ο οποίος διεξάγεται την ίδια μέρα καθησυχάστηκαν καθώς το παλάτι ξακαθάρισε ότι η γαμήλια τελετή θα ξεκινήσει το μεσημέρι, ενώ ο αγώνας ποδοσφαίρου ξεκινά στις 17:30 το απόγευμα.

Η βασιλική οικογένεια πληρώνει για το γάμο, αλλά το κόστος ασφάλειας για την εκδήλωση επιβαρύνει τους φορολογούμενους.

Ο 33χρονος Χάρι θα είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας στη σύγχρονη εποχή που θα παντρευτεί στην Εκκλησία της Αγγλίας με μία διαζευγμένη γυναίκα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από το παλάτι του Κένσινγκτον τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ