ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στίβεν Σιγκάλ: μετά τις καταγγελίες βιασμού & τα ρωσικά πυροβόλα διαφημίζει κρυπτονόμισμα

Στίβεν Σιγκάλ: μετά τις καταγγελίες βιασμού & τα ρωσικά πυροβόλα διαφημίζει κρυπτονόμισμα

Αμφιλεγόμενος ως πολίτης του κόσμου που υπερασπίζεται τη δικαιοσύνη των όπλων, βετεράνος ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μάστερ πολεμικών τεχνών (σσ. του αϊκίντο) και κατηγορούμενος για απόπειρες βιασμού ο 65χρονος Στίβεν Σιγκάλ είναι πλέον και πρεσβευτής ήτοι brand ambassador ενός νέου κρυπτονομίσματος.

Η Bitcoiin2Gen ανακοίνωσε ότι ο "Zen Master" Σιγκάλ ήταν "προφανής επιλογή που θα βοηθήσει να διευρυνθεί η μακροπρόθεσμη δέσμευση προς την κοινότητα" σημειώνει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph ενόψει της Αρχικής Προσφοράς Νομισμάτων (ICO) τον επόμενο μήνα.

Ο Στίβεν Σιγκάλ είναι ένας άνθρωπος του οποίου οι "πνευματικές πεποιθήσεις και ο ανθρωπισμός εντοπίζονται σε κάθε πτυχή της ζωής του" αναφέρει το δελτίο τύπου στο οποίο εξυμνείται ο παραγωγός και ηθοποιός ως "πολύπλευρο ταλέντο και σύνθετο ανθρώπινο ον, του οποίου το πάθος, η ανιδιοτέλεια, η ακεραιότητα και ο χαρακτήρας ενσωματώνονται στο έργο του".

Η Bitcoiin2Gen ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και αυτοπροβάλλεται ως "αυτοσυντηρούμενο κρυπτονόμισμα με το δικό του οικοσύστημα, δικό του πορτοφόλι, δικό του εξοπλισμό εξόρυξης και δυνατότητα ανταλλαγής του νομίσματος σε δημοφιλή νομίσματα".

Η ομάδα πίσω από το Bitcoiin2Gen προειδοποίησε επίσης τους δυνητικούς επενδυτές να μην εκλάβουν τη διαφήμιση του κρυπτονομίσματος από τον κ. Σιγκάλ ως επενδυτική συμβουλή.

"Ο Στίβεν Σιγκάλ έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο και με την επιρροή του τώρα τους προσεγγίζουμε κάτι που δεν θα ήταν ποτέ δυνατό μέσω άλλων στρατηγικών μάρκετινγκ" πρόσθεσε.

Στο παρελθόν ο Στίβεν Σιγκάλ έχει διαφημίσει ρωσικά πυροβόλα όπλα.

Καταγγελίες για βιασμό

Μία υποσημείωση: σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή του NBC Megyn Kelly Today η ηθοποιός Ρετζίνα Σιμόνς κατηγόρησε τον Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Η Σιμόνς μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον ηθοποιό, χαρακτηρίζοντάς την "πολύ επιθετική και τραυματική" όταν η ίδια ήταν 18 ετών.

"Πριν το καταλάβω, βρέθηκε από πάνω μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ" είπε. Η Σίμονς υποστήριξε ότι όταν συνέβη το περιστατικό "κοίταζε μία φωτογραφία του Σίγκαλ και της γυναίκας".

Ο Σιγκάλ τότε ήταν παντρεμένος με την καλλονή Κέλι ΛεΜπροκ, τη Γυναικάρα με τα Κόκκινα του Χόλιγουντ.

Η Σίμονς δεν είναι η μόνη που έχει κατηγορήσει τον Σιγκάλ για σεξουαλική επίθεση.

Πριν από αυτήν η Τζένι Μακάρθι έχει κατηγορήσει τον Σιγκάλ για σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν το 1995, το ίδιο και η Πόρσια ντε Ρόσι σε άλλο περιστατικό.

Ο εκπρόσωπος του Σίγκαλ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εις βάρος του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ