ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιθ Ρίτσαρντς: προτείνει στον «ξαναμμένο» Μικ Τζάγκερ να κάνει στείρωση & απολογείται

Κιθ Ρίτσαρντς: προτείνει στον «ξαναμμένο» Μικ Τζάγκερ να κάνει στείρωση & απολογείται

O Κιθ Ρίτσαρντς ξεπέρασε τον εαυτό του σε συνέντευξη του στην οποία αναφέρθηκε με όχι κολακευτικά λόγια στον Μικ Τζάγκερ. Σε αυτή ο Ρίτσαρντς παρότρυνε τον συνεργάτη του στους Rolling Stones να σκεφτεί καλά το ενδεχόμενο βαζεκτομής ώστε να μην "σπέρνει" και άλλα "άμοιρα" παιδιά στην ηλικία που είναι.

"Ο Μικ είναι ένας ξαναμμένος ερωτιάρης" είχε δηλώσει ο Κιθ Ρίτσαρντς στην εφημερίδα Wall Street Journal (WSJ).

"Είναι πλέον καιρός να κάνεις στείρωση, δεν μπορείς πια να γίνεσαι πατέρας στην ηλικία σου, σκέψου αυτά τα κακόμοιρα τα παιδιά", είχε δηλώσει.

Ο Τζάγκερ έγινε πατέρας για όγδοη φορά τον Δεκέμβριο του 2016 σε ηλικία 73 ετών. Ο γιος του, Ντεβερό, είναι ο καρπός της σχέσης του με τη νεοϋορκέζα χορεύτρια Μέλανι Χάμρικ, 40 χρόνια νεότερη του.

"Λυπάμαι ειλικρινά γι΄αυτά τα σχόλια για τον Μικ που έκανα στην WSJ και τα οποία ήταν εντελώς εκτός θέματος", έγραψε χθες ο Κιθ Ρίτσαρντς στο Twitter.

"Κάθε άλλο από προικισμένος"

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο βετεράνων των Rolling Stones κατά τη διάρκεια της 50χρονης καριέρας τους ήταν μερικές φορές ταραχώδεις.

Το 2010, ο κιθαρίστας του βρετανικού συγκροτήματος εξέδωσε τα απομνημονεύματά του, "Life", στα οποία περιγελούσε τον Τζάγκερ που είχε μια ατέλειωτη ανάγκη να προσελκύει την προσοχή, όπως έγραφε, ενώ αποκάλυπτε ότι τα μέλη του συγκροτήματος τον αποκαλούσαν "Η Μεγαλειότητά του".

Ο Ρίτσαρντς είχε τολμήσει ακόμη να αναφερθεί σε σημεία του σώματος του Τζάγκερ κοροϊδεύοντάς τον ότι είναι "κάθε άλλο παρά προικισμένος".

Ο τελευταίος καβγάς μεταξύ των δύο θρύλων της ροκ εν ρολ έγινε μόλις το συγκρότημα ανακοίνωσε, προχθές, τη νέα του περιοδεία στην Ευρώπη που θα αρχίσει στις 17 Μαΐου στο Δουβλίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ