ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι κατηγορίες της πρώην συζύγου του Όλντμαν και η αποκάλυψη του γιου τους

Οι κατηγορίες της πρώην συζύγου του Όλντμαν και η αποκάλυψη του γιου τους
REUTERS/Danny Moloshok

Καθόλου, μα καθόλου ευχαριστημένη δεν ήταν η Ντόνια Φιορεντίνο με το Όσκαρ Καλύτερου Ανδρικού ρόλου με το οποίο τιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής ο πρώην σύζυγός της, Γκάρι Όλντμαν.

«Συγχαρητήρια, Γκάρι και συγχαρητήρια στην Ακαδημία που τίμησε όχι έναν αλλά δύο άντρες, που έχουν βιαιοπραγήσει, με Όσκαρ» είπε η Φιορεντίνο στο TMZ, αναφερόμενη προφανώς και στο Όσκαρ το οποίο έλαβε ο Κόμπι Μπράιαντ που είχε μηνυθεί για σεξουαλική επίθεση το 2003. «Νόμιζα ότι είχαμε εξελιχθεί. Τι συνέβη στο κίνημα #MeToo;» συνέχισε.

Η Ντόνια, η οποία ήταν από το 1997 έως το 2001 παντρεμένη με τον σταρ του «Darkest Hour», τον κατηγόρησε το 2001 ότι ασκούσε ψυχολογική και σωματική βία πάνω της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Υποστήριξε ότι, μια φορά, την χτύπησε με ένα τηλέφωνο. Ο Γκάρι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι τσακώνονταν για το τηλέφωνο και κατά λάθος την χτύπησε, όταν σταμάτησε να το κρατάει σφιχτά. Δεν έγινε μήνυση και, τελικά, ο δικαστής έδωσε την κηδεμονία των δύο παιδιών τους στον Όλντμαν. Η Φιορεντίνο ήταν η δεύτερη σύζυγος του Γκάρι Όλντμαν και, σήμερα, ο σταρ του «Χάρι Πότερ» ζει με την πέμπτη σύζυγό του, την Ζιζέλ Σμιντ.

19203536


Πηγή: EPA/MIKE NELSON

Όσον αφορά τον Κόμπι Μπράιαντ, ο σταρ του NBA κατηγορήθηκε ότι βίασε μια γυναίκα το 2003. Απαγγέλθηκε εναντίον του κατηγορία, δικάστηκε, αλλά το κατηγορητήριο κατέπεσε όταν το υποτιθέμενο θύμα αρνήθηκε να συνεργαστεί στο δικαστήριο. Ειπώθηκε ότι οι αντίδικοι κατέληξαν σε συμβιβασμό ύψους 5 εκατομμυρίων αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ αρνήθηκε ότι έδωσε, ποτέ, αυτά τα χρήματα.

2018 03 05T040101Z 441501379 HP1EE350B5P2U RTRMADP 3 AWARDS OSCARS


Πηγή: REUTERS/Mike Blake

Η υποστήριξη του γιου του και η αποκάλυψη

Μετά από όλα τα προαναφερόμενα, ο 20χρονος γιος του ηθοποιού κσι της Φιορεντίνο, Γκάλιβερ Όλντμαν, υποστήριξε τον πατέρα του δημοσιεύοντας κείμενο στο οποίο αναφέρει πως το συγκεκριμένο περιστατικό με το τηλέφωνο δεν συνέβη ποτέ.

Μάλιστα, αποκάλεσε κατηγορίες «ενοχλητικές και οδυνηρές» ενώ τόνισε πως ο πατέρας του είναι ο «ήρωας μου και ο άνθρωπος που φιλοδοξώ να γίνω».

Ο ίδιος, εξέφρασε από την πλευρά του τη στήριξή του για τις καμπάνιες #MeToo και Time's Up αναφέροντας πως «Καταλαβαίνω το πώς φαίνεται το ότι εναντιώνομαι σε μια τέτοια μαρτυρία. Ωστόσο, ήμουν παρών στο “περιστατικό” και θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο απλώς λέει ψέματα».

«Το ότι γράφω αυτό το γράμμα θα είναι απόδειξη γι’ αυτό. Η επιμέλεια των παιδιών δεν δίνεται σε κάποιον που χτυπάει τη γυναίκα του και γενικότερα, δίνεται σπάνια σε άντρα. Το ότι εγώ ζω full time με τον πατέρα μου είναι η απόδειξη».

Το γράμμα του 20χρονου:

Gulliver Oldman Statement 1
Gulliver Oldman Statement 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ