ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του στη μικρή οθόνη;

Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του στη μικρή οθόνη;
EPA/KEVIN DIETSCH / POOL

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, φαίνεται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Netflix σχετικά με μία νέα σειρά η οποία θα παρουσιάζει ιστορίες σπουδαίων Αμερικανών. Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν θα έχει τον ρόλο του συντονιστή ή του παραγωγού. Ή αν θα κάνει και τα δύο…

Οι συζητήσεις μεταξύ Netflix και Ομπάμα βρίσκονται σε εξέλιξη και από την ίδια πηγή η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται ως «εταιρική σχέση παραγωγής» και αναφέρεται επίσης πως η συμφωνία μεταξύ τους δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Εάν τελικά «κλείσει» η συμφωνία, ο Μπαράκ Ομπάμα καθώς και η σύζυγός του, Μισέλ, θα συμμετάσχουν στη σειρά εκπομπών του Netflix, πράγμα που θα αποτελέσει... θρίαμβο για το συνδρομητικό κανάλι, αλλά και για τους Ομπάμα αφού θα τους δοθεί μια πλατφόρμα για να μιλούν σε ένα τεράστιο ακροατήριο από όλον τον κόσμο.

Το συνδρομητικό κανάλι δηλώνει πως έχει πάνω από 117 εκατομμύρια συνδρομητές, εκ των οποίων τα 55 εκατ. είναι στις ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη είδηση αναφέρθηκε πρώτη φορά από τους New York Times, που δήλωσαν πως «δεν έχει αποφασισθεί ο αριθμός των επεισοδίων και η μορφή των εκπομπών».

Η ίδια πηγή έκανε λόγο για δύο πιθανές εκπομπές: Στην πρώτη ο Ομπάμα θα μπορούσε να είναι επικεφαλής συζητήσεων για θέματα που κυριάρχησαν στην προεδρία του.

Στη δεύτερη θα μπορούσε να περιλαμβάνεται η κ. Ομπάμα και να έχει να κάνει με θέματα όπως η υγιεινή διατροφή, την οποία έχει προασπιστεί και στον Λευκό Οίκο.

Ο Έρικ Σουλτς, ανώτερος σύμβουλος του Ομπάμα, δήλωσε την Πέμπτη πως οι Ομπάμα «πάντα πίστευαν στη δύναμη της αφήγησης για έμπνευση». Βέβαια, δεν σχολίασε άμεσα τις συνομιλίες με το Netflix και είπε πως «συνεχίζουν να διερευνούν νέους τρόπους ώστε να βοηθήσουν άλλους να μιλήσουν και να μοιραστούν τις ιστορίες τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ