ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μέγκαν Φοξ απασφαλίζει κατά του Χόλιγουντ: «Δεν τους νοιάζει αν πεθάνεις μετά το γύρισμα»

Η Μέγκαν Φοξ απασφαλίζει κατά του Χόλιγουντ: «Δεν τους νοιάζει αν πεθάνεις μετά το γύρισμα»

Με αφορμή τις αποκαλύψεις για την σκληρή βιομηχανία του θεάματος και όλους τους Γουάινστιν που την ορίζουν η Μέγκαν Φοξ μίλησε για τον αδυσώπητο κόσμο των κινηματογραφικών στούντιο.

"Είμαστε ιδιοκτησία τους" είπε η καλλονή και μητέρα τριών παιδιών που πλέον κρατάει αποστάσεις από το Χόλιγουντ. "Τους ενδιαφέρει μόνο να επιβιώσουμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και όταν πια έχουν πάρει αυτό που θέλουν από σένα, δεν τους νοιάζει καθόλου αν πέσεις νεκρός την αμέσως επόμενη στιγμή".

"Οι ηθοποιοί δεν είναι παρά ένα εμπόρευμα για το Χόλιγουντ" τόνισε. "Μπορεί να αρρωστήσεις βαριά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά η μόνη περίπτωση να σταματήσουν, είναι αν αιμορραγούμε από το πρόσωπο. Δεν έχει καμία σημασία, αν σπάσεις το πόδι ή το χέρι σου. Δεν τους νοιάζει καθόλου η σωματική υγεία και η ευεξία σου".

Στη συνέχεια η Φοξ μίλησε για την απουσία ήθους και ανθρωπιάς στη βιομηχανία του υπερθεάματος.

"Δεν δείχνουν καμία συμπόνοια, ούτε και τους νοιάζει η πνευματική σου υγεία. Τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία. Δεν έχουν καμία έγνοια για το τι είναι σωστό για τον κάθε άνθρωπο".

Η Μέγκαν Φοξ αναφέρεται προφανώς στην κακή συνεργασία της με τον σκηνοθέτη και παράγοντα του Χόλιγουτν Μάικλ Μπέι των Transformers.

Η Φοξ που απολύθηκε από το κινηματογραφικό franchise επειδή ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του Μπέι -"θέλει να είναι σαν τον Χίτλερ στα γυρίσματα, και τελικά είναι" είχε πει η 23χρονη τότε Φοξ σε συνέντευξη της- πλέον είναι μοντέλο, μητέρα, επιχειρηματίας και όχι επαγγελματίας του Χόλιγουντ που την κακομεταχειρίστηκε.

Oι αποκαλύψεις της 31χρονης Φοξ θυμίζουν όσα είπε η Ούμα Θέρμαν για τη συνεργασία της με τον Κουέντιν Ταραντίνο που σχεδόν της κόστισε τη ζωή. Ωστόσο η Θέρμαν τον συγχώρεσε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ