ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rolling Stones: Δεν ήταν και τόσο μεγάλη μουσική ιδιοφυΐα ο David Bowie

Rolling Stones: Δεν ήταν και τόσο μεγάλη μουσική ιδιοφυΐα ο David Bowie

Kάτι συμβαίνει με τους γερόλυκους της ροκ Rolling Stones. Από τη μία ο Κιθ Ρίτσαρντς προτείνει στον Μικ Τζάγκερ να κάνει στείρωση -στη συνέχεια του ζήτησε συγγνώμη αλλά...- και τώρα ο ντράμερ της μπάντας Τσάρλι Ουάτς δηλώνει ότι ο Ντέιβιντ Μπάουϊ δεν ήταν και τόσο σπουδαίος.

Οι Rolling Stones έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για μεγάλη τουρνέ σε Βρετανία και Ιρλανδία, το καλοκαίρι. Καθώς τα νέα ενθουσίασαν Δουβλίνο, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Κάρντιφ ο Ουάτς αποφάσισε να στρέψει επάνω του τους προβολείς κι έκανε δυο δηλώσεις στην εφημερίδα The Guardian..

"Μ' αρέσει να παίζω ντραμς, και μ' αρέσει να παίζω μαζί με τον Μικ (Τζάγκερ), τον Κιθ (Ρίτσαρντς) και τον Ρόνι (Γουντ), για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Όμως δεν θα με πείραζε αν οι Rolling Stones έλεγαν 'αυτό ήταν... αρκετά'" δήλωσε ο Ουάτς.

"Σιχαίνομαι το ενδεχόμενο να το διαλύσουμε με όχι φιλικό τρόπο. Θα 'θελα να πει ο Μικ, ο Κιθ ή να πω εγώ ή να πει ο οποιοσδήποτε... δεν θέλω να το κάνω άλλο, για οποιονδήποτε λόγο, ή απλά να πούμε 'αυτό ήταν'. Δεν θέλω να είναι ένας τσακωμός" συνέχισε.

"Δεν ξέρω τι θα 'κανα έτσι και σταματούσα. Ο Κιθ είναι καλός στο να λέει 'από τη στιγμή που προχωράς, προχωράς'. Η δική μου μεγάλη ανησυχία είναι να είμαι αρκετά καλά. Ευτυχώς, δεν δουλεύουμε όσο στο παρελθόν. Υπάρχουν μεγάλα κενά μεταξύ του ενός show και του επόμενου" πρόσθεσε.

Κι όταν ρωτήθηκε κατά πόσον η τουρνέ αυτή θα είναι η τελευταία της μπάντας, απάντησε: "Εμένα θα μου άρεσε να στέκομαι στα πόδια μου την Κυριακή, 8 Ιουλίου, στο τέλος της συναυλίας στη Βαρσοβία".

Τέλος, και αυτό ήταν και το πιο ενδιαφέρον σημείο στη συνέντευξη του, ο Ουάτες μίλησε για τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι το 2016.

Ο ντράμερ των RS είπε πως ένιωσε έκπληξη με την τόση έκφραση πόνου. "Σκεφτόμουν ότι, προφανώς, κι ο κόσμος θα ήταν πολύ θλιμμένος, ήταν αγαπητός τύπος κι έγραψε και κάποια καλά τραγούδια. Αλλά για μένα, δεν ήταν και τόσο μεγάλη μουσική ιδιοφυΐα" τόνισε και η Βρετανία δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ