ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Whitney: η τραγική ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον σε νέο ντοκιμαντέρ

Whitney: η τραγική ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον σε νέο ντοκιμαντέρ

Η φωνή της ήταν αξεπέραστη. Η ιστορία της τραγική. Η ιστορία της θρυλικής τραγουδίστριας της σόουλ, Γουίτνεϊ Χιούστον θα ειπωθεί στο ντοκιμαντέρ με τίτλο Whitney, το οποίο θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις και στιγμιότυπα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά.

Το φιλμ που έχει εγκριθεί από τους διαχειριστές της περιουσίας της τραγουδίστριας θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κέβιν ΜακΝτόναλντ, δημιουργός ντοκιμαντέρ για τον Μπομπ Μάρλεϊ.

Ο ΜακΝτόναλντ ανέφερε ότι έλαβε την έγκριση να προχωρήσει από τους διαχειριστές της περιουσίας και τη μάνατζερ της Χιούστον, Πατ Χιούστον και ότι θέλει να αφηγηθεί την ιστορία ως μυστήριο.

"Προσέγγισα τη ζωή της Γουίτνεϊ ως ιστορία μυστηρίου. Γιατί κάποιος με τόσο καθαρό ταλέντο και ομορφιά αυτοκαταστράφηκε δημόσια και οδυνηρά;" ανέφερε ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ στο Rolling Stone.

Ένα άλλο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον με τίτλο Whitney: Can I be me κυκλοφόρησε από τη Showtime το 2017. Η σκηνοθετική απόπειρα του Νικ Μπρούμφιλντ είχε αποκηρυχθεί από τους διαχειριστές της περιουσίας της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Το ντοκιμαντέρ παραγωγής της Lightbox και της Lisa Erspamer Entertainment, περιλαμβάνει και αυθεντικές ηχογραφήσεις που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και a capella ερμηνείες ορισμένων από των μεγαλύτερων επιτυχιών της.

Το ντοκιμαντέρ Whitney που αποκαλύπτει μία γυναίκα, το ταλέντο της οποίας ήταν ευλογία και ταυτόχρονα κατάρα θα κυκλοφορήσει από τη Roadside Attractions και τη Miramax στις 6 Ιουλίου.

whitney houston dies

Η Γουίτνεϊ Χιούστον μία από τις πολυβραβευμένες και πιο εμπορικές τραγουδίστριες παγκοσμίως βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της πολυτελούς σουίτας της στο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς στις 11 Φεβρουαρίου 2012, την παραμονή της απονομής των Βραβείων Grammy, στην οποία θα συμμετείχε.

Ήταν 48 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ