ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζέιμς Μποντ: ο Ντάνι Μπόιλ σκηνοθέτης του νέου 007-ποιός ο ρόλος της Ελισάβετ

Tζέιμς Μποντ: ο Ντάνι Μπόιλ σκηνοθέτης του νέου 007-ποιός ο ρόλος της Ελισάβετ

Μετά από φήμες και υποθέσεις ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώσε ότι θα είναι στο τιμόνι της 25ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ.

Σε συνέντευξη του στη Metro UK ο Μπόιλ επιβεβαίωσε τόσο τη δική του συμμετοχή όσο και του συνεργάτη του στο Trainspotting, το σεναριογράφο Τζον Χοτζ.

"Έχουμε μια ιδέα επάνω στην οποία δουλεύουμε την ιστορία. Θα ήταν όμως ανόητο να πω οτιδήποτε για αυτήν τώρα" είπε ο Μπόιλ.

Το πλάνο της παραγωγής θέλει την ταινία να ξεκινάει γυρίσματα στο τέλος του 2018.

Η 25η περιπέτεια του Μποντ δεν έχει ακόμη τίτλο, έχει όμως ημερομηνία πρεμιέρας. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες την 8η Νοεμβρίου του 2019. Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.

Ο Μπόιλ των επιτυχιών Trainspotting, Slumdog Millionaire και 127 Hours ήταν ένας από τους υποψήφιους σκηνοθέτες όχι μόνο για τη νέα περιπέτεια του Μποντ αλλά και για τις δύο προηγούμενες (Skyfall και Spectre) τις οποίες υπέγραψε σκηνοθετικά ο Σαμ Μέντες.

Φήμες θέλουν τη συνεργασία να ξεκίνησε ότι ο Μπόιλ σκηνοθέτησε τον Ντάνιελ Κρεγκ στο σκετσάκι για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, με τον Πράκτορα 007 να κουβεντιάζει με την ίδια τη Βασίλισσα της Αγγλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun η βασίλισσα Ελισάβετ Β' πήρε την πρωτοβουλία και προσκάλεσε τον Ντάνιελ Κρεγκ και τον καλλιτεχνικό διευθυντή των Ολυμπιακών Αγώνων, Ντάνι Μπόιλ, στο παλάτι του Μπάκινχαμ επιτρέποντας τους να κάνουν γυρίσματα στα "απαγορευμένα" βασιλικά δωμάτια, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ