ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζένιφερ Λόπεζ: η σεξουαλική παρενόχληση, ο έρωτας και η Νέα Υόρκη στα πόδια της

Tζένιφερ Λόπεζ: η σεξουαλική παρενόχληση, ο έρωτας και η Νέα Υόρκη στα πόδια της

“Πιστεύω στον γάμο και θα μου άρεσε να γεράσω με κάποιον σε μια σχέση που τη χαρακτηρίζει η αφοσίωση. Αλλά δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις” λέει η Τζένιφερ Λόπεζ που πρωταγωνιστεί στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Harper’s Bazaar.

H Λατίνα υπερδύναμη της βιομηχανίας του θεάματος Λόπεζ έχει ήδη παντρευτεί τρεις φορές, τον Ojani Noa το 1997 (ο γάμος τους έληξε το 1998), τον Cris Judd το 2001 (χώρισαν το 2003) και τον Marc Anthony το 2004, με τον οποίο απέκτησε τα δίδυμα παιδιά της (ο γάμος τους έληξε το 2014).

Στη συνέντευξη αναφέρεται στον νέο σύντροφο της, Άλεξ Ροντρίγκεζ. Όμως η Λόπεζ δεν αποκάλυψε μόνο τον έρωτα στη ζωή της.

Η Λόπεζ εξομολογείται στο ΗΒ τη δική της ιστορία #MeToo στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. “Δεν έχω παρενοχληθεί με τον τρόπο που έχουν κάποιες άλλες γυναίκες” είπε όταν ρωτήθηκε για το γυναικείο κίνημα Time's Up.

Στη συνέχεια η Λόπεζ αφηγείται το περιστατικό που την ενόχλησε, την τρομοκράτησε, όμως δεν την νίκησε.

Η Λόπεζ ήταν στην αρχή της καριέρας της στα 90s. "Με ρωτάς αν μου είπε ένας σκηνοθέτης να βγάλω την μπλούζα μου και να δείξω το στήθος μου; Ναι μου το είπε. Το έκανα; Οχι δεν το έκανα" είπε η Λόπεζ.

"Οταν μίλησα, ήμουν κατατρομοκρατημένη. Θυμάμαι την καρδιά μου να πάει να σπάσει. Σκεφτόμουν: 'Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος με έχει προσλάβει'. Ηταν μια από τις πρώτες μου ταινίες. Ηξερα όμως ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν ήταν σωστή. Θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά για εμένα. Αλλά τελικά το Μπρονξ μέσα μου μίλησε: 'Οχι, δεν θα γίνει αυτό'".

Δεν είναι η μόνη

https://www.instagram.com/p/BgYVc1jljWr

Από το φθινόπωρο όταν οι New York Times αποκάλυψαν το αρπακτικό και μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, αναρίθμητες πρωταγωνίστριες αλλά και λιγότερο διάσημες εργαζόμενες στη βιομηχανία του θεάματος έχουν μοιραστεί τη δική τους #MeToo ιστορία.

Πριν τη Λόπεζ η Σάλμα Χάγιεκ αποκάλυψε στους New York Times τη δική της ιστορία στα πλαίσια των γυρισμάτων του Φρίντα. Η Χάγιεκ περιέγραψε τη σχέση της με τον Γουάινστιν σε άρθρο που προσυπογράφει στους New York Times. Η Χάγιεκ αναφέρει ότι μετά από τη συμφωνία της με τον Γουάινστιν για τα δικαιώματα της ταινίας του 2002 απέρριψε πολλές σεξουαλικές προτάσεις από την πλευρά του.

"Μου ζήτησε να κάνω ντουζ μαζί του, του είπα όχι. Μου ζήτησε να τον δω να κάνει εκείνος ντουζ, του είπα όχι. Μου ζήτησε να τον τον αφήσω να μου κάνει μασάζ, του είπα όχι. Μου ζήτησε να αφήσω έναν γυμνό φίλο του να μου κάνει μασάζ, του είπα όχι. Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό σεξ, του είπα όχι. Μου ζήτησε να συνευρεθώ με μια άλλη γυμνή γυναίκα, του είπα όχι" γράφει.

harvey1

Στη συνέχεια η Χάγιεκ αναφέρθηκε σε μια αλλαγή σεναρίου που απαίτησε ο Γουάινστιν για να προχωρήσει στη συνεργασία μαζί της. Ο Γουάινστιν ζήτησε από τη Χάγιεκ να κινηματογραφήσει μια ερωτική σκηνή με τη συμπρωταγωνίστρια της, Άσλει Τζαντ.

"Έπρεπε να πάρω ηρεμιστικό για να κάνω το γύρισμα. Τελικά σταμάτησαν το κλάμα όμως η ναυτία και η τάση προς έμετο επιδεινώθηκαν" γράφει για τη συναισθηματική βία που της επέβαλλε στο γύρισμα μιας σκηνής που η ίδια θεωρούσε περιττή.

"Θα σε σκοτώσω, μη νομίζεις ότι δεν είμαι ικανός για αυτό" έγραψε η Χάγιεκ για τις απειλές στο πρόσωπο της που όμως ο Γουάινστιν απορρίπτει κατηγορηματικά.

Περισσότερη JLo εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ