ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί ο Ντε Νίρο κοστίζει σε Netflix & Σκορσέζε τουλάχιστον 175 εκατομμύρια δολάρια

Γιατί ο Ντε Νίρο κοστίζει σε Netflix & Σκορσέζε τουλάχιστον 175 εκατομμύρια δολάρια

Όλα δείχνουν ότι η πολυαναμενόμενη παραγωγή του Μάρτιν Σκορσέζε θα είναι και η πιο κοστοβόρα ταινία του μέχρι σήμερα. Ο λόγος για το The Irishman που σύμφωνα με την Page Six έχει βάλει πλώρη να είναι η ακριβότερη ταινία του σκηνοθέτη από πάντα και το Νetflix "πληρώνει" για αυτό.

Η παραγωγή ξεκίνησε το 2016, όταν, στο Φεστιβάλ των Κανών, πλήρωσαν αδρά για τα δικαιώματα. Αργότερα, τα δικαιώματα για όλον τον κόσμο απέκτησε η Netflix πληρώνοντας 105 εκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον επένδυσε στην παραγωγή του Σκορσέζε 125 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον.

Σύμφωνα με το Page Six ο Σκορτσέζε έχει ήδη ξοδέψει 175 εκατομμύρια για την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι ενώ ο λογαριασμός ανεβαίνει συνεχώς.

Σύμφωνα με μια πηγή, που επικαλείται ο ιστότοπος, ο βασικός λόγος για την εκτίναξη του κόστους είναι η χρήση συνθετικής εικόνας (CGI) έτσι ώστε ο 74χρονος Ντε Νίρο να φαίνεται 30χρονος - όσο απαιτεί ο ρόλος που υποδύεται - στις σκηνές που τοποθετούνται στη δεκαετία του 1930.

Προς το παρόν, ούτε ο ίδιος ο Σκορτσέζε ούτε οι άνθρωποι της Netflix έχουν σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι στην ταινία παίζουν ο Μπόμπι Καναβάλε, ο Τζακ Χιούστον και ο Στέφεν Γκρέιαμ.

Ο τελευταίος θα υποδυθεί τον αρχηγό της συμμορίας των Τζενοβέζε, τον Τόνι "Προ" Προβεντσάνο (ο Προβεντσάνο ήταν στενός συνεργάτης του Τζίμι Χόφα, του οποίου η μυστηριώδης εξαφάνιση δίνει την πλοκή στην ταινία).

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι οι Χάρβεϊ Καϊτέλ και Ρέι Ρομάνο και η ταινία φέρνει για πρώτη φορά τον Σκορτσέζε απέναντι στον Αλ Πατσίνο. Αυτή είναι η δέκατη συμμαχία του Σκορσέζε με τον Ντε Νίρο.

"Ιt's a wrap"

https://www.instagram.com/p/Bf9LhVKhTPJ

Το The Irishman έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του με τον σπουδαίο Σκορσέζε να μας ενημερώνει μέσω του Instagram ότι "it's a wrap".

Tο Irishman είναι η κινηματογραφική μεταφορά του best-seller I Heard You Paint Houses (2003) του Τσαρλς Μπραντ που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους του μεγαλύτερου συνδικάτου, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και αυτός που θεωρείται ότι τον σκότωσε.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα ξαναβρεθεί με τον Αλ Πατσίνο, 22 χρόνια μετά το Heat του Μάικλ Μαν.

H ταινία θεωρείται από πολλούς ένα άτυπο reunion των Goodfellas. To The Irishman θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ