ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκοτ Ίστγουντ: ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ «εξεγείρεται» για να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη

Σκοτ Ίστγουντ: ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ «εξεγείρεται» για να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη

Ο Κλιντ Ίστγουντ έχει περάσει τη σκυτάλη της δημοσιότητας στον απόγονο του. Ως τέτοιος ο Σκοτ Ίστγουντ, ο 32χρονος πλέον γιος του επιθεωρητή Κάλαχαν της μεγάλης οθόνης, είναι πλέον και ο διάδοχος σε μια δυναστεία που είναι συνώνυμη με την κινηματογραφική βιομηχανία των ΗΠΑ.

Ο Σκοτ Ίστγουντ γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του λίγες ώρες πριν η νέα του ταινία, το Pacific Rim: Εξέγερση "σκάσει" ως βόμβα μεγατόνων στις σκοτεινές αίθουσες.

Σύμφωνα με το Page Six ο Ίστγουντ έκανε γενέθλιο πάρτι στο ιταλικό ρεστοράν Scarpetta, στο James Hotel, στη συνοικία NoMad της Νέας Υόρκης. Εκεί ο καλλιτέχνης Πολ Γκέρμπεν του δώρισε ένα μενταγιόν και έναν πίνακα με τον θρυλικό Κλιντ.

Οικοδεσπότες στο στενού κύκλου γεύμα ήταν ο εστιάτορας Τζον Μέντοου και το περιοδικό Haute Living. Στο γενέθλιο πάρτι του νεότερου Ίστγουντ "οι καλεσμένοι ήπιαν από ένα μπουκάλι κονιάκ Remy Martin Louis XIII (αξίας 6.500 δολαρίων!)" και βιολιστές έκαναν σερενάτα για τον εορτάζοντα.

https://www.instagram.com/p/BgjUN24Ap9f
https://www.instagram.com/p/BgjjVq-hdjq

Μια γροθιά από πατέρα σε γιο

"Kαθώς μεγάλωνα ήταν ο ήρωας μου" έχει πει σε συνέντευξη του στο GQ ο νεότερος Ίστγουντ. "Τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ζήτησα οκτώ χιλιάδες για να αγοράσω ένα φορτηγό ώστε να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου όταν ήμουν στο κολλέγιο. Του είπα ότι θα του τα ξεπλήρωνα σε συμφωνημένο χρόνο, επρόκειτο για δανεικά. Στην άλλη άκρη του τηλεφωνούν υπήρξε σιωπή. Μετά ο πατέρας μου απάντησε: Μάλιστα, όχι!"

Στη συνέχεια ο Ίστγουντ junior μιλάει για την ημέρα που ο πατέρας του τον γρονθοκόπησε. Ήταν όταν έμαθε ότι ο Σκοτ είχε αφήσει την μικρότερη, 14χρονη τότε αδελφή του, ασυνόδευτη σε πάρτι. Του έκανε λαβή στο λαιμό, τον ακινητοποίησε και μετά του έριξε μπουνιά στη μούρη διδάσκοντας του "ότι δεν αφήνεις ΠΟΤΕ την μικρή αδελφή σου μόνη. ΠΟΤΕ!".

Ο Σκοτ Ίστγουντ λέει ότι δεν μεγάλωσε με ένα πατέρα που φοβόταν την τιμωρία ως παραδειγματισμό. "Αυτές οι new age ανοησίες δεν ενδιαφέρουν κανέναν στην οικογένεια μας" είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ