ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ: επιστρέφει στις ρίζες της & ξεκινάει περιοδεία

Τέιλορ Σουίφτ: επιστρέφει στις ρίζες της & ξεκινάει περιοδεία

Μια από τις πλέον ευπώλητες star της μουσικής βιομηχανίας η Τέιλορ Σουίφτ ξεκίνησε την καριέρα της μακριά από την εμπορική pop.

Η Σουίφτ, που ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας τα κομμάτια του τόπου της, επέστρεψε στο Νάσβιλ του Τενεσί και έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση στο Bluebird Cafe, τον ναό της κάντρι μουσικής που ήταν και το εφλατήριο της καριέρας της.

Η Σουίφτ βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μουσική Πόλη -έτσι αποκαλούν το Νάσβιλ- σε μια live εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε, στο μέρος από όπου ξεκίνησαν όλα στα χρόνια της εφηβείας της.

Έχοντας στο πλευρό της τον παλιό συνεργάτη, φίλο και συνθέτη της κάντρι, Γκρεγκ Γουάισμαν η Σουίφτ επέστρεψε στις ρίζες της αιφνιδιαστικά.

"Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Bluebird Cafe" είπε. "Νομίζω ότι κάθε τραγουδοποιός στην πόλη θα έχει τα ίδια συναισθήματα και θα πει ότι αυτό είναι το μοναδικό μέρος, στο οποίο μπορείτε να έρθετε να ακούσετε τραγούδια που γράφονται και μπορούν να γίνουν γνωστά στον κόσμο" ανέφερε.

Η ερμήνευσε τα κομμάτια Shake It Off, Love Story και Better Man των Little Big Town.

Εννοείται ότι η απροσδόκητη εμφάνιση για τους πολλούς ήταν μια προγραμματισμένη εμφάνιση της ίδιας που κινηματογραφήθηκε για ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 35 χρόνια λειτουργίας του Bluebird Cafe, σύμφωνα με το Variety.

Στο κοινό ήταν και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Big Machine, Σκοτ Μπορχέτα, ο οποίος ανακάλυψε την Σουίφτ όταν ήταν 14 ετών.

Το cafe που παρουσιάζεται και στην τηλεοπτική σειρά Nashville είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της κάντρι μουσικής.

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεκινά τον Μάιο περιοδεία για την προώθηση του νέου της άλμπουμ Reputation.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ