ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποτέ δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο: το trailer του 8ου κύκλου του Game of Thrones στον αέρα

Ποτέ δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο: το trailer του 8ου κύκλου του Game of Thrones στον αέρα

"Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο". Με αυτή την ανάρτηση του στο Instagram ο βοηθός σκηνοθέτη, Τζόναθαν Κουίνλαν προετοίμασε τους φανατικούς οπαδούς του Game of Thrones για όλα όσα θα συμβούν στον τελευταίο κύκλο του τηλεοπτικού έπους του HBO.

Ο Κουίνλαν ανέβασε τη φωτογραφία μιας ευχαριστήριας κάρτας των παραγωγών προς τους συντελεστές που εργάστηκαν για τα γυρίσματα παραδίδοντας ένα spoiler σε όλους.

"55 συνεχόμενες νύχτες. 11 εβδομάδες. 3 τοποθεσίες. Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο" έγραψε για τη μάχη όλων των μαχών που θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες στο Ουέστερος.

Πλέον η ανάρτηση του δεν είναι online ωστόσο όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα γυρίσματα της μεγάλης μάχης που έγιναν στην περιοχή Τουμ της Βόρειας Ιρλανδίας -ήτοι στο κάστρο του Γουίντερφελ- ολοκληρώθηκαν και εξάντλησαν τους πάντες.

got

Η μάχη λέγεται ότι θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από τη σκηνή στο επεισόδιο της σειράς Battle of the Bastards και την επίθεση στο Loot Train.

Άλλωστε η νέα μάχη χρειάστηκε σχεδόν διπλάσιο χρόνο γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί, γεγονός που μαρτυρεί το φιλόδοξο όραμα της παραγωγής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μεγάλη μάχη του 8ου κύκλου λαμβάνει χώρα στο κάστρο του Ουέστερος το οποίο θα πολιορκηθεί από τον Night King και τους ζόμπι ακόλουθους του.

Καθώς οι παραγωγοί της HBO έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι "θα πεθάνουν πολλοί και βασικοί χαρακτήρες του Game of Thrones" στον τελευταίο κύκλο η αγωνία για τους οπαδούς της σειράς χτυπάει κόκκινο.

Τώρα το ΗΒΟ παρέδωσε στο κοινό το πρώτο επίσημο teaser trailer του 8ου κύκλου που επιστρέφει στις οθόνες το 2019 που αποκαλύπτει ελάχιστα αλλά προετοιμάζει για πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ