ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάρεντ Λέτο: ως άλλος Φόρεστ Γκαμπ αναζητάει την ελπίδα κάνοντας ωτοστόπ

Τζάρεντ Λέτο: ως άλλος Φόρεστ Γκαμπ αναζητάει την ελπίδα κάνοντας ωτοστόπ

Eκκεντρικός, αειθαλής και πάντα στα όρια του κιτς και του πολιτικά ορθού ο Τζάρεντ Λέτο αποκάλυψε ότι θα κάνει ωτοστόπ στις ΗΠΑ για την προώθηση του νέου album America της μπάντας του, Thirty Seconds to Mars.

Ο ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδιστής των Thirty Seconds to Mars Λέτο θέλει να κάνει την αιρετική προώθηση ενός βαθιά προσωπικού αμερικανικού ονείρου.

"Είναι μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια. Θα κάνω ωτοστόπ, μεταξύ άλλων, σε ολόκληρη τη χώρα από τη Νέα Υόρκη έως στο Λος Άντζελες. Θα ανέβω σε γάιδαρο στο Grand Canyon ή σε ένα αερόστατο" είπε ως άλλο alter ego του Σάια ΛεΜπαφ.

Το 2016 ο ηθοποιός, καλλιτέχνης ΛεΜπαφ συμμετείχε σε performance τέχνης διάρκειας ενός μήνα με τίτλο #TakeMeAnywhere, στη διάρκεια του οποίου μαζί με δύο φίλους του ανακοίνωναν τις γεωγραφικές συντεταγμένες τους μέσω Twitter και όποιος τους έβρισκε πρώτος τους πήγαινε όπου ήθελαν να πάνε.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ράιαν Σίκρεστ στον οποίο παραχώρησε συνέντευξη ο Τζάρεντ Λέτο τον παραλλήλισε με τον Φόρεστ Γκαμπ. "Έχω ήδη τη γενειάδα" είπε γελώντας ο Λέτο.

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση και ώθησε τα αμερικανικά ΜΜΕ να προβούν σε συστάσεις στους οδηγούς οχημάτων σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ: Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα, καθώς ένας 46χρονος με προσεγμένη εμφάνιση περιπλανιέται στους αυτοκινητοδρόμους για να προωθήσει το νέο του άλμπουμ στην Αμερική.

Το ταξίδι του Τζάρεντ Λέτο και των υπόλοιπων μελών της μπάντας σε όλη την Αμερική για την προώθηση του 5ου άλμπουμ τους ανακοινώθηκε με τον τίτλο #MARSACROSSAMERICA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ