ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Δύο νυφικά για τον «γάμο της χρονιάς»

Μέγκαν Μαρκλ: Δύο νυφικά για τον «γάμο της χρονιάς»
Yui Mok/Pool via Reuters

Οι φήμες σχετικά με τον οίκο που θα σχεδιάσει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ είναι πολλές, νέο δημοσίευμα όμως προσδίδει νέο ενδιαφέρον στην επιλογή του, καθώς σημειώνεται πως η μέλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι της Μεγάλης Βρετανία δεν θα φορέσει ένα… αλλά δύο νυφικά τη μεγάλη μέρα.

Συγκεκριμένα, η ανταποκρίτρια του Vanity Fair στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ γράφει ότι η Μαρκλ θα φορέσει «ένα παραδοσιακό νυφικό φόρεμα για την τελετή και τη δεξίωση και ένα λαμπερό, πιο εκλεπτυσμένο φόρεμα για το βράδυ».

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του μεγαλύτερου αδερφού του πρίγκιπα Χάρι έκανε το ίδιο στον γάμο της το 2011. Φόρεσε ένα θρυλικό νυφικό της Σάρα Μπάρτον για τον Alexander McQueen και στη συνέχεια άλλαξε και φόρεσε ένα πιο άνετο φόρεμα.

«Το σχέδιο είναι να αλλάξει μετά την τελετή, ώστε να μπορεί να διασκεδάσει το βράδυ με κάτι λαμπερό, αλλά λιγότερο περιοριστικό» ανέφερε πηγή στη Νίκολ.

«Η Μέγκαν ανυπομονεί να εκπλήξει τους πάντες, ειδικά τον Χάρι. Το νυφικό θα είναι παραδοσιακό και κομψό. Μιλάμε για δαντέλα και μανίκια και η Μέγκαν έχει πολύ στενή συνεργασία με τον σχεδιαστή, ο οποίος έχει δώσει όρκο μυστικότητας» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πάντως σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κρίστοφερ Μπέιλι από τον Burberry φέρεται να είχε σημαντικές συναντήσεις για ένα «φόρεμα υψηλού προφίλ».

Οι bookies βάζουν επίσης στοιχήματα στους οίκους Erdem, Ralph & Russo, Stewart Parvin και Alexander McQueen. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η καλύτερη φίλη της Αμερικανίδας ηθοποιού, Καναδή στυλίστρια και μυστική διοργανώτρια του γάμου, Τζέσικα Μαλρόνεϊ τη βοηθά στις προετοιμασίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ