ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Αντίo αγαπημένε Tim»: Δημοφιλείς καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον DJ Avicii

«Αντίo αγαπημένε Tim»: Δημοφιλείς καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον DJ Avicii
Bjorn Larsson Rosvall /TT News Agency/via REUTERS

Δημοφιλείς καλλιτέχνες αποχαιρετούν με μηνύματά τους στα social media τον 28χρονο DJ Avicii, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο Ομάν.

«Τόσο λυπηρό… τόσο τραγικό. Αντίo αγαπημένε Tim. Έφυγες πολύ νωρίς», έγραψε η Μαντόνα στον λογαριασμό της στο Instagram, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θυμάμαι πόσο ωραία ήταν η παραγωγή του Lonely Together και είναι σαν χθες που μιλούσαμε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και του φαν του Avicii που τον στήριζαν. Είθε να αναπαυτεί εν ειρήνη. Είμαι βαθύτατα πληγωμένη», αναφέρει στο δικό της μήνυμα στο twitter η Ρίτα Όρα.

https://www.instagram.com/p/BhzbSCuhFEd

Ο Ντέιβιντ Γκέτα, επίσης DJ, τόνισε πως πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός. «Χάσαμε έναν φίλο με τόσο όμορφη καρδιά και ο κόσμος έχασε έναν πολύ ταλαντούχο μουσικό. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες μελωδίες σου, τον χρόνο που μοιραστήκαμε στο στούντιο, το ότι παίζαμε μαζί μουσική ή χαιρόμασταν τη ζωή σαν φίλοι».

Η τραγουδίστρια Ντουά Λίπα, σημείωσε: «Η απώλεια του Avicii είναι τόσο δυσάρεστο νέο. Τόσο νέος, έφυγε τόσο νωρίς. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, τους φίλους και τους φαν του».

Ο 28χρονος Σουηδός έπασχε από προβλήματα υγείας στο συκώτι και στο πάγκρεας, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί, για την ώρα, οι λόγοι που έχασε τη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ