ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκάρλετ Γιόχανσον: μετά τους Avengers μια άλλη Μπριζίτ Μπαρντό με νέα δισκογραφική δουλειά

Σκάρλετ Γιόχανσον: μετά τους Avengers μια άλλη Μπριζίτ Μπαρντό με νέα δισκογραφική δουλειά

Η Μαύρη Χήρα των Avengers Σκάρλετ Γιόχανσον έχει ταλέντο. Πέρα από την υποκριτική της δεινότητα ή τη γοητεία που ασκεί στα ταμεία -η Γιόχανσον είναι μια από τις πλέον ευπώλητες star αν όχι η πιο δημοφιλής της γενιάς της- η star ξορκίζει τους εφιάλτες της με μουσική.

Την ίδια εβδομάδα που η νέα κινηματογραφική περιπέτεια της Marvel κάνει πρεμιέρα ελπίζοντας να συγκεντρώσει μέσα στο πρώτο σαββατοκύριακο $175 με $200 εκατομμύρια η Γιόχανσον αποκαλύπτει την άλλη ταυτότητα της, αυτή της τραγουδίστριας.

Η Γιόχανσον κυκλοφόρησε με τον Πιτ Γιορν νέα δισκογραφική δουλειά. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής- τραγουδοποιός συνεργάστηκαν μουσικά για μία ακόμη φορά και κυκλοφόρησαν ένα νέο κομμάτι, το "Bad Dreams".

Η 33χρονη Γιόχανσον και ο 43χρονος Γιορν παρουσίασαν τη νέα τους πρόταση την Παρασκευή και επιβεβαίωσαν ότι το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο LP τους "Apart" που θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκανε ντεμπούτο ως τραγουδίστρια με το άλμπουμ "Anywhere I Lay My Head" το 2008. Ένα χρόνο αργότερα ένωσε τις δυνάμεις της με τον Γιορν και κυκλοφόρησαν το "Break Up".

"Ήταν σπουδαίο που συνεργαστήκαμε ξανά με τη Σκάρλετ. Ηχογραφήσαμε το Bad Dreams μέσα σε λίγες μέρες στο κέντρο του Λος Άντζελες στο στούντιο Spring Street του παλιού μας φίλου Ρ. Βαλτ Βίνσεντ" είπε ο Πιτ Γιορν.

"Αν το άλμπουμ 'Break Up' είχε θέμα τον χωρισμό, το 'Apart' ασχολείται με τα επακόλουθα. Αναγνωρίζει μία σειρά από βαριά συναισθήματα που προκαλούν οι χωριστές ζωές. Συνηθίζετε στην ιδέα ότι δεν θα είστε με κάποιον που ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας. Ακόμη και μετά από έναν χωρισμό, η παρουσία ενός πρώην φαίνεται να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο μυαλό κάποιου για λίγο καιρό" συνέχισε.

Για το "Break Up" πηγή έμπνευσης για τους Γιορν και Γιόχανσον ήταν η συνεργασία του Σερζ Γκένσμπουργκ με τη Μπριζίτ Μπαρντό και τα άλμπουμ τους το 1967 και 1968.

Νέος σύντροφος

Επιπλέον η Γιόχανσον έφερε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας Avengers: Infinity War το νέο σύντροφο της, Colin Jost.

"Το διασκέδασα, είναι ωραίο να έχεις κάποιον δίπλα σου και να διασκεδάζεις" είπε η 33χρονη για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της με τον 35χρονο ηθοποιό.

Οι δυό τους είναι μαζί από τον Μάιο. Η Γιόχανσον έχει μια κόρη τεσσάρων ετών από τον πρώην γάμο της με τον Romain Dauriac.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ