ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αισθάνθηκα βιασμένη, ήθελα να πεθάνω: η Πάρις Χίλτον για το sex tape που τη στοίχειωσε

Αισθάνθηκα βιασμένη, ήθελα να πεθάνω: η Πάρις Χίλτον για το sex tape που τη στοίχειωσε

Η κληρονόμος της δυναστείας των Χίλτον, Πάρις Χίλτον, μιλάει για πρώτη φορά για το "αμαρτωλό" παρελθόν της και το sex tape που την έκανε μια διασημότητα για ακατάλληλες θεάσεις σε νέο ντοκιμαντέρ.

Η 37χρονη κληρονόμος είναι μία από τις "πρωταγωνίστριες" στο νέο ντοκιμαντέρ "The American Meme" του Μπερτ Μάρκους που φέρνει σε πρώτο πλάνο διασημότητες των social media.

Στο ντοκιμαντέρ η Χίλτον αφηγείται την άνοδό της στο χρηματιστήριο αξιών της online αναγνωρισιμότητας, όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του reality show "Simple Life" στο οποίο συμπρωταγωνιστούσε με τη φίλη της Νικόλ Ρίτσι αλλά και στο sex tape της με τον πρώην σύντροφο της Ρικ Σάλομον που διέρρευσε online το 2004.

"Ήταν σαν να σε βιάζουν" είπε η Χίλτον για όσα συνέβησαν στη ζωή της μετά την ερωτική ταινία της.

"Ένιωσα σαν να είχα χάσει ένα κομμάτι από την ψυχή μου, μιλούσαν όλοι τόσο σκληρά και άσχημα για μένα. Ήθελα κυριολεκτικά να πεθάνω, ένιωθα ότι απλά δεν με ενδιέφερε να ζήσω. Δεν ήθελα να με θυμούνται έτσι" είπε η Χίλτον σύμφωνα με τη USA Today σε πάνελ μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ σε φεστιβάλ.

Πλέον η Χίλτον είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Κρις Ζίλκα, ένα σύντροφο που η ίδια αποκαλεί "άντρα των ονείρων της". "Ξέρω καλά ότι δεν θα με βλάψει, ούτε θα με προδώσει ποτέ" έχει πει.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επόμενη φάση της ζωής μου. Θέλω να κάνω οικογένεια και να βρω την πραγματική ευτυχία" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ