ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To «Βουνό» από το Game of Thrones o πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου!

To «Βουνό» από το Game of Thrones o πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου!
EPA/LUKAS SCHULZE

Στον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones, το «Βουνό» -δηλαδή ο ηθοποιός Χάφθορ Τζούλιους Μπγιόρνσον- αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους αντίπαλους λόγω της σωματικής δύναμής του… Ωστόσο, αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο Μπγιόρνσον κατέκτησε τον τίτλο του πιο δυνατού ανθρώπου στον κόσμο και στην πραγματικότητα!

Το 29χρονο «Βουνό» συμμετείχε στον διαγωνισμό «Δυνατότερος Άνδρας», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις Φιλιππίνες και για πρώτη φορά κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο. «Είναι το πάθος μου και το όνειρό μου να γίνω ο πιο δυνατός άνδρας του κόσμου» είχε πει ο ίδιος το 2016 σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα «The New York Times».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπγιόρνσον συμμετέχει στον εν λόγω διαγωνισμό, καθώς είχε κατακτήσει τρεις φορές τη δεύτερη θέση και άλλες τρεις την τρίτη.

Ο Μπγιόρνσον έχει ύψος 2,10μ και ζυγίζει 181 κιλά. Έτσι, και στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να έχει το παρατσούκλι «Βουνό»… Παρόλα αυτά, οι ομοιότητές του με τον Gregor Clegane -το πραγματικό όνομα του χαρακτήρα του- τελειώνουν εκεί…

Αναφερόμενος σε σκηνή της σειράς, στην οποία το «Βουνό» συνθλίβει το κρανίο του αντιπάλου του με τα γυμνά του χέρια, ο Μπγιόρνσον είχε πει κάποτε ότι πόνεσε η ψυχή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ