ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Rock: αποστομώνει τον DJ Khaled για το στοματικό σεξ στη γυναίκα του

The Rock: αποστομώνει τον DJ Khaled για το στοματικό σεξ στη γυναίκα του

Το ακραία σεξιστικό σχόλιο του ευπώλητου διάσημου μουσικού παραγωγού DJ Khaled που αποκάλυψε ότι "δεν κάνει ποτέ στοματικό σεξ στη γυναίκα του γιατί είναι... βασιλιάς" έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και την οργή πολλών στα social media. Όμως ο Nτουέιν The Rock Τζόνσον είχε την καλύτερη απάντηση όλων.

Οι σεξιστικές δηλώσεις του DJ KHaled προέρχονται από μια παλιά συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Breakfast Club» η οποία είχε γίνει το 2015. Ο Khaled ακούγεται να λέει:

"Μια γυναίκα πρέπει να εξυμνεί τον άντρα, τον βασιλιά" είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του από το 2015 ο Khaled που "αναδύθηκε" στην επικαιρότητα.

"Με τη σειρά του πρέπει κι αυτός να εξυμνεί τη βασίλισσα. Ο δικός μου τρόπος να το κάνω αυτό είναι προσφέροντας της ένα ωραίο σπίτι, ωραία ρούχα, φροντίζοντας την οικογένειά μας. Εγώ βάζω όλον τον κόπο" είπε ο παραγωγός. Ερωτηθείς αν κάνει ποτέ στοματικό σεξ στη σύντροφο του ο ίδιος απάντησε:

"Μπαααα. Εγώ δεν το κάνω ποτέ αυτό. Υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες. Εμείς είμαστε οι βασιλιάδες. Υπάρχουν πράγματα που ίσως δεν θες να κάνεις, αλλά πρέπει. Εγώ όμως με τίποτα δεν μπορώ να το κάνω" είπε υπενθυμίζοντας ότι μια γυναίκα έχει υποχρέωση να προσφέρει στοματικό σεξ στον άντρα της.

"Δεν ξέρεις τι χάνεις φίλε. Στο λέει ένας περήφανος άνθρωπος που βρίσκει μεγάλη χαρά στο να προσφέρει απόλαυση στις γυναίκες. Καιρός να ωριμάσεις" απάντησε η bisexual Έβαν ρείτσελ Γουντ, πρωταγωνίστρια του Westworld.

Όμως ένας άλλος ευπώλητος άντρας του Χόλιγουντ σχολίασε τα όσα είπε ο DJ Khaled αποστομωτικά. "Εχμμ (καθαρίζω το λαιμό) Ως άντρας καμαρώνω πολύ που είμαι μάστερ σε ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις μου (σ.σ. τις σεξουαλικές) Ίσως έδωσα πολύ περισσότερες πληροφορίες. Τώρα μπορώ να αποσυρθώ με την ησυχία μου" έγραψε ο Ντουέιν The Rock Τζόνσον στο Twitter.

Mουσική και σεξ, μια σχέση πάθους

Καναδοί επιστήμονες επιβεβαίωσαν πως μουσική και σεξ συνδέονται άρρηκτα καθώς και τα δύο ενεργοποιούν το ίδιο κέντρο απόλαυσης του εγκεφάλου.

Ερευνά απέδειξε πως το ίδιο νευροχημικό σύστημα του εγκεφάλου παράγει τα αισθήματα απόλαυσης, είτε πρόκειται για το σεξ, τα ναρκωτικά, το φαγητό ή την μουσική.

Όταν οι επιστήμονες μπλόκαραν την παραγωγή των φυσικών οπιοειδών ουσιών στη συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, οι άνθρωποι δεν ευχαριστιούνταν πλέον τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια - τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον νευροεπιστήμονα (και μουσικό) Ντάνιελ Λεβίτιν του Πανεπιστημίου ΜακΓκιλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό Nature Scientific Reports, πειραματίσθηκαν με 17 εθελοντές που άκουσαν την αγαπημένη τους μουσική στο εργαστήριο.

Όταν οι επιστήμονες μπλόκαραν τη λειτουργία του συγκεκριμένου νευροχημικού συστήματος με το ευρέως χρησιμοποιούμενο φάρμακο ναλτρεξόνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των διαταραχών εθισμού, οι εθελοντές απέκτησαν ανηδονία απέναντι στη μουσική.

Έκαναν πλέον δηλώσεις του τύπου "ξέρω ότι είναι το αγαπημένο μου κομμάτι, όμως δεν ακούγεται ως συνήθως" ή "καλούτσικο είναι, αλλά δεν μου προκαλεί κάτι ιδιαίτερο".

Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας ότι τα οπιοειδή του εγκεφάλου εμπλέκονται άμεσα στην απόλαυση της μουσικής, όπως συμβαίνει με το σεξ (και όχι μόνο).

Η νέα μελέτη φωτίζει έτσι περισσότερο το βιολογικό υπόβαθρο της σχέσης του ανθρώπου με τη μουσική, το οποίο έχει διαμορφωθεί μέσα από μια μακρά εξελικτική πορεία.

Μεταξύ άλλων, αυτό εξηγεί γιατί οι άνθρωποι κάνουν πιο ευχάριστα και ξεκούραστα σωματική άσκηση, όταν παράλληλα ακούνε μουσική, καθώς ο εγκέφαλός τους απελευθερώνει αυτές τις οπιοειδείς χημικές ουσίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ