ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οικογενειακό δράμα: γιατί ο πατέρας της Μαρκλ αποχωρεί από το γάμο-η ανακοίνωση του Παλατιού

Οικογενειακό δράμα: γιατί ο πατέρας της Μαρκλ αποχωρεί από το γάμο-η ανακοίνωση του Παλατιού

Αν και με επίσημη ανακοίνωση τους τα Ανάκτορα είχαν επιβεβαιώσει ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, θα συνόδευε την κόρη του στο μυστήριο του βασιλικού γάμου της 19ης Μαίου όλα ανατράπηκαν λίγα 24ωρα πριν το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της δίπλα από τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας.

"Είναι μια βαθιά προσωπική υπόθεση της Μέγκαν Μαρκλ" ανακοίνωσε τώρα το Παλάτι του Κένσινγκτον, το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, υπογραμμίζοντας ότι τα media οφείλουν να δείκουν τον απαραίτητο σεβασμό σε όλα όσα συμβαίνουν στο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκλ.

Το ΤΜΖ αποκάλυψε πρώτο ότι ο πατέρας της Μαρκλ δεν θα παραστεί στον γάμο της, το Σάββατο, με τον Χάρι.

Το TMZ μετέδωσε ότι ο Τόμας Μαρκλ αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο της κόρης του με τον Βρετανό γαλαζοαίματο, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτουν ότι συμμετείχε σε "στημένες" φωτογραφίες για τους παπαράτσι από τις ετοιμασίες του ιδίου για τον γάμο.

Ο ιστότοπος αναφέρει επίσης ότι ο Μαρκλ υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες αλλά δεν παρέμεινε στο νοσοκομείο προκειμένου να παραστεί στη γαμήλια τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

"Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν ξανά την κατανόηση και τον σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση" ανακοίνωσε το Παλάτι μετά τις νέες εξελίξεις υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει να συμπληρώσει κάτι άλλο για τη νέα αυτή συνθήκη που δυσκολεύει τη Μαρκλ.

Τη Δευτέρα, 14 Μαίου, η ετεροθαλής αδελφή της Μαρλ, Σαμάνθα αποκάλυψε ότι αυτή ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τις φωτογραφίες του πατέρα τους, Τόμας.

"Πολλοί λένε ότι το κάναμε για τα χρήματα, δεν είναι έτσι" είπε η Σαμάνθα στο βρετανικό talk show Loose Women. "Σκοπός μου ήταν να χτίσω μια καλύτερη δημόσια εικόνα για τον πατέρα μας" είπε.

Η Σαμάνθα και ο αδελφός της Tόμας Τζούνιορ δεν θα παρευρεθούν στο γάμο. Η μητέρα της Μαρκλ, Ντόρια Γκάρλαντ θα είναι δίπλα της στο γάμο στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στις 19 Μαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ