ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mέγκαν Μαρκλ: σπάει τη σιωπή της για τον πατέρα της πριν τον βασιλικό γάμο

Mέγκαν Μαρκλ: σπάει τη σιωπή της για τον πατέρα της πριν τον βασιλικό γάμο

Μια επιστολή η αφορμή του οικογενειακού δράματος των Μαρκλ λίγο πριν τον βασιλικό γάμο και σήμερα η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη δήλωση της για την υγεία του πατέρα της. Η Μαρκλ επιβεβαίωσε ότι ο 73χρονος Μαρκλ δεν θα μπορέσει να παραστεί στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι έπειτα από πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ότι χθες Τετάρτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Ο Χάρι, έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, και η Μαρκλ, η οποία ήταν πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική δραματική σειρά "Suits", θα παντρευτούν το Σάββατο στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

"Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν θα παραστεί στον γάμο", ανέφερε η Μαρκλ σε ανακοίνωσή της που εκδόθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

"Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Θα ήθελα να γνωρίζετε πόσο πολύ ο Χάρι και εγώ περιμένουμε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη αυτή μέρα μας μαζί σας το Σάββατο" δήλωσε.

Ο γάμος, μια επίδειξη βρετανικής χλιδής, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου από ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι υποστηρικτές του ευελπιστούν ότι η ένωση ενός από τους δημοφιλέστερους γαλαζοαίματους με μια αμερικανίδα ηθοποιό, διαζευγμένη, από λευκό πατέρα και αφροαμερικανίδα μητέρα, θα δώσει νέα πνοή στη μοναρχία.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες τα σχέδια της πολυτελούς εκδήλωσης επισκιάστηκαν από τη σύγχυση σχετικά με το αν θα συνοδεύσει την Μέγκαν ο πατέρας της.

Η μητέρα της, η Ντόρια Ράγκλαντ, μια καθηγήτρια της γιόγκα και κοινωνική λειτουργός, έχει φθάσει στη Βρετανία και πρόκειται σήμερα να συναντηθεί με την 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και τον 96χρονο σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Στο νοσοκομείο ο Τόμας Μαρκλ

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την παρουσία του στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι το Σάββατο, μετέδωσε χθες Τετάρτη η ιστοσελίδα με ειδήσεις για τις διασημότητες TMZ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι ρεπόρτερς της επικοινώνησαν με τον 73χρονο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ακουγόταν σε καλή κατάσταση και είπε ότι οι γιατροί του εμφύτευσαν τρία stents (το γνωστό μπαλονάκι).

Ο Τόμας Μαρκλ υπέστη πρόσφατα έμφραγμα και έπειτα από έντονους πόνους που είχε στο στήθος τη Δευτέρα εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση χθες το πρωί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ