ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Guns N 'Roses: βάζουν φωτιά στην Ευρώπη ξεκινώντας από το Βερολίνο

Guns N 'Roses: βάζουν φωτιά στην Ευρώπη ξεκινώντας από το Βερολίνο

Το βράδυ της 3ης Ιουνίου 2018 στο Βερολίνο ήταν γεμάτο ενέργεια. Εχθές το συγκρότημα των Guns N 'Roses ξεκίνησε ευρωπαϊκή περιοδεία με ένα δώρο. Η μπάντα ερμήνευσε για πρώτη φορά στη σκηνή το κομμάτι Slither των Velvet Revolver.

Το τελευταίο σκέλος της περιοδείας Not In This Lifetime έφερε τους βετεράνους της ροκ στο Olympiastadion στο Βερολίνο, όπου ενώθηκαν με τους Manic Street Preachers.

Ανάμεσα στα 24 κομμάτια που ερμήνευσαν οι Guns N 'Roses έκαναν τον δικό τους φόρο τιμής σε εμβληματικούς καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα όπως οι Bob Dylan, και Pink Floyd.

Τους Velvet Revolver συνθέτουν οι Slash, Duff McKagan, Matt Sorum με τους Dave Kushner των Wasted Youth και τον Scott Weiland των Stone Temple Pilot.

Επιπλέον οι βετεράνοι της μουσικής σκηνής θα γιορτάσουν την 30ή επέτειο της κυκλοφορίας του album που τους όρισε, το Appetite for Destruction, επανακυκλοφορώντας το στις 29 Ιουνίου.

Μέχρι το 2017 σύμφωνα με το Billboard το Appetite for Destruction είχε πουλήσει 30 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η συλλεκτική έκδοση του album θα κοστίζει 999 δολάρια.

Το συγκρότημα είχε διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα την δεκαετία του 1980.

Ωστόσο οι αψιμαχίες των δύο βασικών μελών του, του Άξελ Ρόουζ και του Σλας, οδήγησαν στην ρήξη και τη διάλυσή τους το 1993. Ωστόσο επανασυνδέθηκαν και συνεχίζουν να βάζουν φωτιά στις αρένες του κόσμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ