ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rolling Stones: o Βασίλειος Τζάγκερ περιοδεύει ως μπόμπιρας της ροκ

Rolling Stones: o Βασίλειος Τζάγκερ περιοδεύει ως μπόμπιρας της ροκ
REUTERS/Mike Segar

Ο γιος είναι 18 μηνών, ο πατέρας 74. Και οι δύο είναι όμως κομμάτια της ιστορίας των Rolling Stones ως μέλη της δυναστείας των Μικ Τζάγκερ.

Όπως ανακοίνωσε ο μπαμπάς της ροκ Μικ Τζάγκερ παίρνει μαζί του στην τουρνέ τον 18μηνο γιο του, ώστε η μπαλαρίνα μαμά να μπορεί απερίσπαστη να αφιερωθεί στην τέχνη της.

Ο 74χρονος Μικ και η Μέλανι Χάμρικ καλωσόρισαν τον Ντεβερό Οκτάβιαν Μπέιζιλ Τζάγκερ - χάρη συντομίας, Ντεβ - τον Δεκέμβριο του 2016.

Η Χάμρικ χορεύει στο American Ballet Theatre, την ανοιξιάτικη σεζόν, και πηγή που ξέρει τα εσωτερικά του κόσμου του κλασικού χορού είπε στο Page Six ότι «ο Μικ φροντίζει το μωρό τους κατά τη διάρκεια της σεζόν του American Ballet Theatre... προς μεγάλη χαρά της Μέλανι έχει πάρει υπερ-σοβαρά τον ρόλο του πατέρα».

"Αυτά τα δύστυχα παιδιά"

mick

Ο Ντεβ είναι το πρώτο τους παιδί και το όγδοο του Τζάγκερ (το μεγαλύτερο είναι 47 χρονών). Στα γεννητούρια του Ντεβ, ο Κιθ Ρίτσαρντς δεν συγκρατήθηκε: «Καιρός να το κόψει, δεν μπορείς να είσαι πατέρας σ' αυτή την ηλικία. Αυτά τα δύστυχα παιδιά!».

Ο Μικ βάλθηκε να αποδείξει ότι μπορεί να είναι εξαιρετικός πατέρας και σύζυγος.

Οι Stones έχουν την τουρνέ «No Filter» ως τις 8 Ιουλίου, η ανοιξιάτικη σεζόν του American Ballet Teatre στη Metropolitan Opera διαρκεί ως τις 7 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των πηγών, ο Ντεβ, σε ηλικία 18 μηνών, θα εμφανιστεί στο Βερολίνο, την Πράγα και τη Βαρσοβία.

Κι όσον αφορά τις περσινές φήμες που ήθελαν τον Μικ να έχει μια περιπετειούλα με την παραγωγό Νουρ Αλφαλά, πηγή υποστήριξε στο Page Six για τη σχέση του Μικ και της Μέλανι: «Έχουν μια θαυμάσια σχέση. Αυτός ταξιδεύει συνεχώς, αλλά έχουν βρει τρόπο να τη κάνουν να λειτουργεί, και να είναι κι οι δυο τους γονείς».

Kαι το όνομα αυτού ελληνικό

Αν και το όνομα του είναι Ντεβ ο τελευταίος απόγονος των Τζάγκερ φέρει και όνομα ελληνικό. Σε ανάρτηση της στο προσωπικό της Instagram μετά τη γέννα η Lizzy σύστησε στα κοινωνικά δίκτυα τον αδελφό της ενώ αποκάλυψε και το όνομα του.

"Το όμορφο μωρό μου, ο αδελφός μου Deveraux Octavian Basil Jagger" έγραψε στη λεζάντα του πορτρέτου, προτού εξαφανιστεί από τα social media -για να επιστρέψει λίγο μετά.

Το ελληνικό όνομα Bασίλειος (Βasil) είναι και το πρώτο όνομα του πατέρα του Μικ Τζάγκερ ο οποίος πέθανε το 2006.

Το Οκταβιανός προέρχεται από τα λατινικά και συμβολίζει τον αριθμό οκτώ (αυτός είναι ο όγδοος απόγονος του τραγουδιστή).

jaggerson1

O τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones έγινε πατέρας για όγδοη φορά όταν η 29χρονη Αμερικανή μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ γέννησε τον γιο τους στη Νέα Υόρκη.

Ο Μικ βρισκόταν στο νοσοκομείο για τη γέννηση του παιδιού του. Η μητέρα και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και ζητάμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους την παρούσα χρονική στιγμή», επισήμανε η Φραν Κέρτις, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών των Rolling Stones.

Ένα γενεαλογικό δέντρο γεμάτο επώνυμους

MICKJAGGER TREE

Το δέντρο του γόνιμου Μικ: a. Ελίζαμπεθ Τζάγκερ (κόρη), b. Τζέιντ Τζάγκερ (κόρη), c. Μπιάνκα Τζάγκερ (πρώην σύζυγος), d. Τζέρι Χολ (πρώην σύζυγος Τζάγκερ, νυν σύζυγος του Ρούπερτ Μέρντοχ και e. Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (κόρη)

O Τζάγκερ έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύντροφό του Τζέρι Χολ, με την οποία ήταν μαζί για 22 χρόνια.

Είχε προηγηθεί η κόρη του, Τζέιντ, την οποία απέκτησε με την πρώτη σύζυγο του για 8 χρόνια, Μπιάνκα Τζάγκερ αλλά και η Κάρις την οποία έχει αποκτήσει με την τραγουδίστρια Μάρσα Χάντ.

Επιπλέον ο Τζάγκερ απέκτησε πριν από 16 χρόνια τον γιο του Λούκας με το μοντέλο από την Βραζιλία, Λουτσιάνα Χιμένεθ Μόρα.

Ο 72χρονος δεινόσαυρος της ρόκ ήταν πολύ ενθουσιασμένος, «φοβερά υποστηρικτικός» και βρισκόταν στο πλευρό της νέας συντρόφου του.

Συνολικά από τα παιδιά του, έχει αποκτήσει πέντε εγγόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ