ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «στοιχειωμένο» εξοχικό του εργένη γαμήλιο δώρο της Ελισάβετ σε Μαρκλ και Χάρι

Το «στοιχειωμένο» εξοχικό του εργένη γαμήλιο δώρο της Ελισάβετ σε Μαρκλ και Χάρι

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έμεινε μόνο σε μία ανοιχτόχρωμη δημιουργία Stuart Parvin για να τιμήσει το νέο βασιλικό ζεύγος της δυναστείας της στο γάμο της χρονιάς. Η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας άλλωστε δεν είναι μόνο ένα style icon για όσες εκτιμούν το φλεγματικό στιλ, είναι και γενναιόδωρη με τους απογόνους της, τον Χάρι και τη σύντροφο του Μέγκαν Μαρκλ .

Ως τέτοια η Ελισάβετ έκανε ένα γαμήλιο δώρο αξίας εκατομμυρίων στους νεόνυμφους.

Σύμφωνα με το Metro το York Cottage είναι βασιλική ιδιοκτησία στο 81 τετραγωνικών χιλιομέτρων κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ, περίπου 177 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Kensington Palace.

Η βασίλισσα το κληρονόμησε από τον πατέρα της, τον Γεώργιο 6ο, το 1952. Παλιά, ήταν γνωστό ως το Εξοχικό του Εργένη.

Το εξοχικό-γαμήλιο δώρο μοιάζει "με τρεις pub της Merrie England, ενωμένες (σε ενιαίο κτίριο), αποπνέοντας χάρη και χαρακτήρα" περιγράφουν οι ρεπόρτερ του Metro.

https://www.instagram.com/p/BjP2P9-FyWP

Η βασίλισσα έχει δωρίσει μια κατοικία στο κτήμα Σάντριγκαμ και στον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

https://www.instagram.com/p/BiWckm5H_3d

Προηγουμένως, και για σύντομο χρονικό διάστημα, το βασιλικό ζεύγος έμενε στο Anmer Hall, και ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Τζορτζ, πήγαινε νηπιαγωγείο εκεί κοντά.

Φαντάσματα και μύθοι

eddy

Το εξοχικό στο Νόρφολκ χτίστηκε αρχικά ως χώρος φιλοξενίας των επισκεπτών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στο Sandringham.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Βίκτορ, γνωστός ως Πρίγκιπας Έντι, έμεινε εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1890. Δυστυχώς αρρώστησε με γρίπη κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων εορτασμών των γενεθλίων του στο κτήμα και πέθανε σε ηλικία 28 ετών, λίγο πριν το γάμο του με την πριγκίπισσα May.

Για χρόνια, η κρεβατοκάμαρα του Eddy κρατήθηκε ακριβώς όπως την είχε αφήσει. Το νερό στην κανάτα δίπλα από το κρεβάτι του ανανεωνόταν θαημερινά αναφέρει το βιβλίο "Sandringham: Η ζωή της βασιλικής οικογένειας στο Norfolk, 1862-1952".

norf

@Royal Collection Trust

Σύμφωνα με τον συγγραφέα η υποχρέωση να διατηρεί κάποιος τα πράγματα ενός εκλιπόντος είχε να κάνει με τη "γοητεία που ασκούσε ο θάνατος στη βικτοριανή εποχή".

Ακόμη και χρόνια μετά τον θάνατο του Έντι, όταν η πριγκίπισσα αποφάσισε να παντρευτεί τον μικρότερο αδελφό του, πρίγκιπα Τζορτζ, τα πράγματα του Έντι έμειναν στη θέση τους. Κάπως έτσι ξεκίνησε ο μύθος ότι οι απόγονοι του Τζορτζ "έζησαν με το φάντασμα του Έντι και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από το πνεύμα του".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ