ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άλεκ Μπόλντουιν: Αν κατέβω στις εκλογές το 2020 θα κερδίσω τον Τραμπ 1000%

Άλεκ Μπόλντουιν: Αν κατέβω στις εκλογές το 2020 θα κερδίσω τον Τραμπ 1000%

Ο Άλεκ Μπόλτουιν υποδύεται συχνά τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από την έναρξη της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στο τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live. Τώρα θέλει να τον αντιμετωπίσει και στο γήπεδο του. Αυτό της πολιτικής.

Ο Μπόλτουιν εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα νικούσε, αν έθετε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

"Αν υπέβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, θα κέρδιζα, με τα χέρια κάτω" δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή The Howard Stern Show του SiriusXM.

"Θα ήταν η πιο αστεία, πιο συναρπαστική και πιο τρελή εκστρατεία" ανέφερε. "Θα κέρδιζα οπωσδήποτε. 1000% θα κέρδιζα" τόνισε.

"Αν είσαι η ελπίδα του Δημοκρατικού Κόμματος..." σχολίασε ο Χάουαρντ Στερν. "Δεν είμαι"τον διέκοψε ο ηθοποιός.

"Αναφέρομαι σε αυτό (την υποψηφιότητα) επειδή οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν ποιος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τραμπ. Θέλω να πω, ελπίζω να έρθει κάποιος θαυμάσιος... Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να κάνει αυτή η χώρα που είναι τόσο προφανή".

"Το κλειδί για τη νίκη" δήλωσε ο ηθοποιός, "θα ήταν λιγότερη συζήτηση για τον Τραμπ και περισσότερη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, όπως η σταθεροποίηση της οικονομίας, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαγραφή των σπουδαστικών δανείων".

Ο Μπόλτουιν τόνισε ότι έχει και την κατάλληλη θέση για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Χάουαρντ Στερν.

"Θα σε όριζα υπεύθυνο για το Εθνικό Κληροδότημα για τις Τέχνες" είπε ο ηθοποιός.

Οι πρώτες κυρίες

Αν και η πολιτική καριέρα έχει περάσει από το μυαλό του Άλεκ Μπόλτουιν, δεν θα την επιδιώξει. Έχει ήδη υποσχεθεί στη σύζυγό του Χιλάρια ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

"Η σύζυγός μου, μού είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το είδος της δημόσιας ζωής" εξήγησε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές του μπορεί να είναι η Μελάνια Τραμπ.

"Δύο πολύ ισχυροί άνθρωποι στην Ουάσινγκτον με ενημέρωσαν ότι η Πρώτη Κυρία όχι μόνο με παρακολουθεί στο SNL, αλλά γελάει κιόλας δυνατά" τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Χάουαρντ Στερν.

Σχέση μίσους & πάθους

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό το 2015 απάντησε ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στη σάτιρα την οποία δέχτηκε από τον ηθοποιό Άλεκ Μπόλντουιν, επειδή χρησιμοποιεί παρορμητικά το Twitter.

"Προσπαθώ να παρακολουθήσω το 'Saturday Night Live' - Δεν βλέπεται! Εντελώς μεροληπτικό, καθόλου αστείο και η ερμηνεία του Μπόλντουιν δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Θλιβερό" έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Στην εκπομπή ο Μπόλντουιν, φορώντας ξανθιά περούκα, μιμείται τον δισεκατομμυριούχο να αναπαράγει στο Twitter, την ώρα που συνεδριάζει με τους αξιωματούχους της εθνικής ασφάλειας, ένα μήνυμα που είχε αναρτήσει ένας μαθητής Λυκείου.

"Γράφει τόσα μηνύματα στο Twitter" εξηγεί η σύμβουλός του Κελιάν Κόνγουεϊ, την οποία ερμηνεύει η ηθοποιός Κέιτ Μακίνον, "για να αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης από τις συγκρούσεις συμφερόντων και τα τρομακτικά πρόσωπα που αποτελούν την κυβέρνησή του".

"Μα όχι" απαντά ο ψεύτικος Τραμπ. "Το κάνω γιατί έχω άρρωστο μυαλό".

Ο Μπόλντουιν, από την πλευρά του, απάντησε εξίσου μέσω twitter στην οργισμένη αντίδραση του Τραμπ αναρτώντας: "Δώστε στη δημοσιότητα τη φορολογική σας δήλωση και θα σταματήσω".

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αντιδρά μέσω του λογαριασμού του, τον οποίο παρακολουθούν 16,5 εκατομμύρια χρήστες, σ' αυτή τη σατιρική εκπομπή που μεταδίδεται στο πλαίσιο της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής εκπομπής Saturday Night Live του τηλεοπτικού δικτύου NBC.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ