ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δεν με βίασε ο Dr. Luke: η Katy Perry εκθέτει ανεπανόρθωτα την Kesha

Δεν με βίασε ο Dr. Luke: η Katy Perry εκθέτει ανεπανόρθωτα την Kesha

Ο πόλεμος στη μουσική βιομηχανία συνεχίζεται με την Κέιτι Πέρι να αρνείται όλα όσα ισχυρίστηκε η συνάδελφος της Kesha τον Ιούνιο του 2018. Σύμφωνα με την Kesha η Perry υπήρξε "ακόμη ένα θύμα βιασμού του μουσικού παραγωγού Dr. Luke" κάτι που η ίδια αρνείται.

Τον Ιούνιο του 2018 ήρθαν στο φως γραπτά μηνύματα από το Φεβρουάριο του 2016. Σε αυτά η Kesha ενημέρωνε τη Lady Gaga ότι ο πρώην παράγωγο της, Dr. Luke (Lukasz Gottwald) είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όχι μόνο εκείνη αλλά και την Πέρι.

Ο 44χρονος παραγωγός αρνήθηκε όσα ισχυρίστηκε η Kesha σε τρείς αγωγές εναντίον του. Σε αυτές η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι ο πρώην συνεργάτης της της έδωσε ναρκωτικά χωρίς τη θέλησή της και στη συνέχεια τη βίασε. Το ίδιο σύμφωνα με την Κesha συνέβη και στην περίπτωση της Perry.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, η Perry αρνήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών όσα ισχυρίστηκε η Kesha για την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίησή της από τον Dr. Luke.

Παρόλο που η τραγουδίστρια θέλησε η κατάθεσή της στην υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης της ποπ σταρ Kesha να μείνει μυστική ("Ενδείκνυται ιδιαίτερα η κατάθεση της μαρτυρίας της κυρίας Χάντσον να μείνει μυστική γιατί τυχόν αποκαλύψεις -λαμβανομένης υπόψη της δημόσιας εικόνας της-- προφανώς θα μπορούσαν να πλήξουν άδικα, ακόμη και να προκαλέσουν 'μεγάλη ζημιά' στην καριέρα και τη φήμη της" δήλωσε ο δικηγόρος της Πέρι, Χαλ Σάφτελ) η νομική ομάδα του παραγωγού έφερε στο φως την κατάθεση της.

Σε αυτή η Πέρι αρνείται τους "εξωφρενικούς και αναληθείς ισχυρισμούς της Kesha" και τώρα ο Dr. Luke μηνύει εκ νέου την Kesha για συκοφαντική δυσφήμιση.

"Το ψεύτικο αφήγημα του βιασμού που δημιούργησε η Kesha υιοθετήθηκε από όλους καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα τη φήμη του Dr. Luke" σχολιάζει η νομική ομάδα του παραγωγού.

0613 katy perry dr luke document

Ο Dr. Luke αξιώνει αποζημίωση 10,2 εκατομμυρίων δολαρίων για διαφυγόντα κέρδη.

Η πολύκροτη νομική διαμάχη της Kesha με τον Dr. Luke ξεκίνησε το 2014, όταν η τραγουδίστρια ήθελε να σπάσει το συμβόλαιό της με τον παραγωγό, βασιζόμενη στους ισχυρισμούς ότι ο τελευταίος την είχε βιάσει και την κακοποιούσε λεκτικά επί σειρά ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ