Ουρές στο Λος Άντζελες από φίλους της νέας ταινίας Star Wars
Ουρές σχημάτισαν φίλοι της ταινίας Star Wars και της συνέχειάς της με τίτλο "The Force Awakens" εν αναμονή της επίσημης πρεμιέρας της.
Δώδεκα μέρες πριν την πρεμιέρα ένα γκρουπ φίλων της που ονομάζεται "Η Ουρά Ζωντανεύει" άρχισε να στήνει σκηνές δίπλα στο ιστορικό Κινέζικο Θέατρο στη λεωφόρο Boulevard, ένα από τα μόλις 30 σε όλες τις ΗΠΑ που φιλοξένησε την πρεμιέρα του αυθεντικού έργου το Μάιο του 1977.
Η μάζωξη σχεδιάστηκε με βάση συγκεκριμένους κανόνες καθώς όλοι έχουν εισιτήρια και μπορούν να αφήνουν την ουρά για μικρά διαλείμματα ή για να κάνουν μικρές δουλειές.
Οι περισσότεροι είναι ντυμένοι σαν χαρακτήρες από το έργο, κάτι που σίγουρα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον τους καθ' όλη τη διάρκεια της αναμονής.
Το χάπενινγκ έχει διάσταση φιλανθρωπική με συγκέντρωση χρημάτων που προωθούνται για τους σκοπούς του Starlight Children's Foundation. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου.
Εθνικός «Κουμπαράς»: Πώς θα λειτουργεία - Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
02:00
Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις courier - Τι αλλάζει στις πληρωμές
01:00
Προσλήψεις: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες από 1η Νοεμβρίου
00:30
Μάντσεστερ Σίτι - ΑΕΚ 5-1: Βαριά ήττα για την Ένωση στο «Etihad» με χατ-τρικ του Φόντεν
23:56