ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Προσοχή! Αν ακούς Ενρίκε Ιγκλέσιας θα μαστιγωθείς!

Προσοχή! Αν ακούς Ενρίκε Ιγκλέσιας θα μαστιγωθείς!
Facebook/ Enrique Iglesias

Έξαλλος φέρεται να είναι ο Πρόεδρος της Λαοκρατικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Σρι Λάνκα, Μαϊθριπάλα Σιρισένα με τον ευπώλητο γόνο Ενρίκε Ιγκλέσιας. Αφορμή; Ο ενθουσιασμός που προκαλεί στις γυναίκες θαυμάστριες του στη χώρα.

Στις 20 Δεκεμβρίου ο τραγουδιστής έδωσε συναυλία στη Σρι Λάνκα κατά τη διάρκεια της οποίας θαυμάστριες του βγήκαν έξω από τα ρούχα τους –κυριολεκτικά. Τα εσώρουχα που πετάχτηκαν επάνω στη σκηνή αλλά και η απόφαση μιας από αυτές να τολμήσει να ανέβει επάνω στη σκηνή για να δώσει φιλί στο ίνδαλμα της πυροδότησαν αντιδράσεις στους κυβερνητικούς κύκλους γιατί η συμπεριφορά τους χαρακτηρίστηκε “απολίτιστη”.

First time in #SriLanka. It’s and honor. Can’t wait to see you guys tonight #Colombo

Posted by Enrique Iglesias on Sunday, December 20, 2015


“Δεν υπερασπίζομαι την άποψη ότι αυτές οι απολίτιστες γυναίκες που πέταξαν τους στηθόδεσμους τους πρέπει να μαστιγωθούν με τοξικές ουρές από δηλητηριώδη σαλάχια αλλά οι διοργανωτές της συναυλίας πρέπει” σχολίασε ο σκληροπυρηνικός Βουδιστής Σιρισένα ανέφερε το BBC. Eπιπλέον ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα ενοχλήθηκε από την κατανάλωση αλκοόλ στο χώρο διεξαγωγής της συναυλίας αλλά και από το κόστος των εισιτηρίων που κόστιζαν από 35 έως και 250 δολάρια σύμφωνα με την Colombo Gazette.

#SriLanka you were unbelievable tonight. You've given me a million reason to come back. I loved #Colombo. The video speaks for itself.

Posted by Enrique Iglesias on Sunday, December 20, 2015


Μικρή υποσημείωση νο1: Το μαστίγωμα ήταν προσφιλής τακτική παραδειγματισμού και τιμωρίας στη χώρα τις προηγούμενες δεκαετίες και αυτό απολάμβαναν οι εγκληματίες και παράνομοι στη Σρι Λάνκα.

Μικρή υποσημείωση νο2: από το 2006 όταν και ο ατρόμητος τηλεοπτικός παρουσιαστής "Κυνηγός Κροκόδειλων" Στιβ Ίρβιν πέθανε μετά από ένα τσίμπημα ενός δηλητηριώδες σαλαχιού όλοι καταλάβαμε ότι αυτά τα θαλάσσια πλάσματα είναι πιο επικίνδυνα ακόμη και από τους καρχαρίες αφού σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους ετησίως από τα σαγόνια που καθόλου δεν θα ήθελες να δεις να σου χαμογελάνε.

Μικρή υποσημείωση νο3: ο 40χρονος γιος γόνου της μουσικής σκηνής ίσως έχει παντρευτεί σε κρυφή τελετή γάμου την Άννα Κουρνίκοβα που είναι και η γυναίκα της ζωής του με διαλλείματα από το 2001 έως και σήμερα.

Διαβάστε και αυτά

Εκατοντάδες καρχαρίες στα ρηχά σε ένα... ξέφρενο «φαγοπότι»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ