ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάλος στις ΗΠΑ: «O OJ Simpson είχε στείλει τη μαμά Kardashian στο νοσοκομείο από άγριο σεξ»

Σάλος στις ΗΠΑ: «O OJ Simpson είχε στείλει τη μαμά Kardashian στο νοσοκομείο από άγριο σεξ»

Σάλο έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ, οι αποκαλύψεις τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το οποίο ο OJ Simpson, όχι μόνο είχε κάνει σεξ με τη «μαμά Kardashian», Kris Jenner, όταν εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Robert Kardashian, αλλά την είχε στείλει στο νοσοκομείο λόγω… μεγέθους.

Ο Simpson, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία τόσο για τις επιδόσεις του στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, όσο και για την πολύκροτη δίκη, στη οποία βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το φόνο της γυναίκας του Nicole Brown Simpson, αλλά και ενός νεαρού φίλου της το 1994, φέρεται να «υπερηφανεύτηκε» για την ερωτική συνεύρεση με την Τζένερ στον πρώην μάνατζέρ του, Norman Pardo, αποκαλύπτοντάς του «πικάντικες» λεπτομέρειες.

Ο Pardo δεν δίστασε μάλιστα να τις μοιραστεί με ολόκληρο τον πλανήτη, μέσω του ντοκιμαντέρ «Who killer Nicole?». Σύμφωνα λοιπόν με τους ισχυρισμούς του, ο πρώην αθλητής και ηθοποιός τού είχε εκμυστηρευτεί πως μετά το one night stand τους με την Kris Jenner, αυτή είχε καταλήξει στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει ο Pardo, συνέβη στη αρχή της δεκαετίας του 1990, πριν από το θάνατο της Nicole.

Ο Simpson φέρεται, κατά τη διάρκεια κοινών διακοπών του ζευγαριού, να βρέθηκε κάποια στιγμή μαζί με την Kris, μόνοι τους στο τζακούζι.

«Ο OJ μού είπε ότι ξαφνικά σηκώθηκε όρθιος και κατέβασε το μαγιό του. Θα σας πω αυτολεξεί πώς το περιέγραψε. "Εκείνη γούρλωσε τα μάτια της και π@@@ξα τη σκρόφα μέχρι τελικής πτώσεως"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα δύο ζευγάρια την εποχή που έκαναν παρέα:

kris

Όπως, δε, του αποκάλυψε ο Simpson, το σεξ ανάμεσά τους ήταν τόσο άγριο που η Kris Kardashian χρειάστηκε μετά ιατρική περίθαλψη.

«Η Kris πήγε στο δωμάτιο του OJ και του ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος αρνήθηκε και της απάντησε: Να σε πάει ο άνδρας σου», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ ο πρώην μάνατζερ του αθλητή από το 1999 μέχρι το 2012.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Kris Jenner έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον OJ, την εποχή που έκαναν παρέα.

Η Kris και ο Robert Kardashian χώρισαν τον Μάρτιο του 1991, ενώ τον επόμενο Φλεβάρη η Nicole υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Simpson.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Robert Kardashian συμμετείχε το 1995 στην dream team νομική ομάδα υπεράσπισης του Simpson, καταφέρνοντας την απαλλαγή του για τη διπλή δολοφονία λόγω αμφιβολιών.

Πολλοί Αμερικανοί εξακολουθούν πάντως μέχρι σήμερα να πιστεύουν ότι ο OJ Simpson ήταν στην πραγματικότητα ένοχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ