ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τι ξέρει η Arya Stark για τον Τζον Σνόου του Game Of Thrones και δεν μας το λέει;

Τι ξέρει η Arya Stark για τον Τζον Σνόου του Game Of Thrones και δεν μας το λέει;
HBO

H Mέισι Ουίλιαμς, η Άρια Σταρκ (Arya Stark) του Game Of Thrones ξέρει περισσότερα από εμάς για τον επόμενο κύκλο και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει. Στην εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί πριν την απονομή των London Film Critics’ Circle Awards την Κυριακή όπου και τιμήθηκε για την ερμηνεία της στο Falling με το βραβείο Young British/Irish Performer η Άρια αποκάλυψε κάτι που όλοι υποθέτουμε. Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή στη μοίρα του Τζον Σνόου.


Συγκεκριμένα η 18χρονη Ουίλιαμς είπε: “Νιώθω τόσο άσχημα γιατί μιλάω με ανθρώπους και όλοι μου μιλάνε για τον Τζον Σνόου και την επιστροφή του στον επόμενο κύκλο και είναι τόσο οδυνηρό. Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή στη μοίρα του Σνόου αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είναι ζωντανός”.

Σαν Σφίγγα, σαν να μιλάει με οιωνούς, σαν να έχει μελετήσει πολύ το λογοτεχνικό Παιχνίδι των Θρόνων, η Άρια Σταρκ και λέει και δεν λέε, και μιλάει και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Είναι αρκετό να βγει από το στόμα της η λέξη "ανατροπή" για να επανέλθουν ξανά τα νεκροζώντανα σενάρια στην επιφάνεια των υποθέσεων μας.

Μπορείτε να δείτε τη δήλωση της στο video και να διακρίνεται τι θέλει να πει σημειολογώντας τις εκφράσεις στο πρόσωπο της στο απόσπασμα

Δύο tweets για τους "αφοσιωμένους"

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν δύο tweets για τους σκληροπυρηνικούς fan της σειράς. Αρχικά μπορείτε να δείτε κλεφτά τον Τζέιμι Λάνιστερ στη χρυσή πανοπλία του στο δεύτερο σφηνάκι ενημέρωσης του HBONow που δόθηκε στη δημοσιότητα

Και στη συνέχεια να αναρωτηθείτε τι θέλει να πει η ομάδα του HBO Βρετανίας με την ανάρτηση που μπορεί να σημαίνει πολλά. Σε αυτή βλέπουμε τη Μελλισάνδρη να μιλάει για αίμα στο χιόνι, για ακόμη μια ακτίνα στον τροχό.

Εάν θέλουμε να γίνουμε υπερβολικοί (θέλουμε) η μάγισσα μιλάει για αίμα και δη βασιλικό που χύθηκε επάνω στο χιόνι και έτσι ο τροχός της διαδοχής στο σιδερένιο θρόνο συμπληρώνεται. Το αν η Ντενέρις εξακολουθεί να θέλει να σπάσει αυτόν τον τροχό διαδοχής ή όχι απαιτεί από εμάς υπομονή μέχρι τον Απρίλιο και στο repeat αυτό:

Διαβάστε και αυτά

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν είναι τεμπέλης

Μr. Robot & Game Of Thrones στις σειρές με τα περισσότερα παράνομα downloads φέτος

Εκπαιδεύοντας τα άλογα του Game of Thrones

Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του 6ου κύκλου του Game of Thrones

Game of Thrones 6η σεζόν: Ό,τι ξέρουμε μέχρι τώρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ