ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Jamie Foxx σώζει ζωές. Διέσωσε οδηγό από το φλεγόμενο όχημά του

Ο Jamie Foxx σώζει ζωές. Διέσωσε οδηγό από το φλεγόμενο όχημά του
CNN Video

Ήρωας στη μεγάλη οθόνη, αλλά και στη ζωή ο Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx).

Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ή η ζωή αντιγράφει την τέχνη; Στην περίπτωση του 48χρονου Τζέιμι Φοξ συμβαίνει σίγουρα το δεύτερο, αφού ο διάσημος ηθοποιός "ενσάρκωσε" και στη ζωή τον ρόλο που τον καθιέρωσε στη μεγάλη οθόνη, αυτόν του ήρωα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στο biopic Ray Charles ηθοποιός βοήθησε στη διάσωση ενός άνδρα, που είχε παγιδευτεί στο φλεγόμενο όχημά του.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, μπροστά από το σπίτι του ηθοποιού, όταν το όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος έφυγε από την πορεία του, έπεσε αρχικά σε ένα χαντάκι και στη συνέχεια αναποδογύρισε αρκετές φορές πριν πιάσει φωτιά.

Ο Τζέιμι Φοξ έσπευσε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του νεαρού οδηγού, θεωρώντας το αυτονόητο και όχι μια πράξη ηρωισμού, όπως ο ίδιος δήλωσε στο KCAL, ενώ ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της περιοχής εξήρε τον ηρωισμό του διάσημου ηθοποιού, λέγοντας πως σπάνια βλέπεις στις μέρες μας κάποιον πρόθυμο να βοηθήσει σε τέτοια περιστατικά.

Ο Foxx μοιράστηκε το γεγονός με τους φίλους του στα social media, αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία τον αγκαλιάζει γεμάτος ευγνωμοσύνη ο πατέρας του 32χρονου οδηγού που σώθηκε από θαύμα.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Φοξ ήταν ο σκλάβος-εκδικητής στο Django Unchained του Ταραντίνο ενώ υποδύθηκε την nemesis στου Σπάιντερμαν στην τελευταία κινηματογραφική περιπέτεια του ήρωα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ