ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θα συναντηθούν ποτέ ο Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον με τον Joker του Χοακίν Φοίνιξ;

Θα συναντηθούν ποτέ ο Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον με τον Joker του Χοακίν Φοίνιξ;
AP Photo/AP Photo

Η μάχη του Joker με τον Batman είναι αιώνια. Συνήθως κερδίζει ο δεύτερος. Για πρώτη φορά, ο κακός της υπόθεσης δείχνει να νικάει κατά κράτος, στο Box Office τουλάχιστον. Θα συναντηθεί, όμως, ο Joker του Χοακίν Φοίνιξ ποτέ με τον αιώνιο εχθρό του;

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο επόμενος κινηματογραφικός Batman είχε εκφράσει ακριβώς την ίδια απορία, βάζοντας φωτιά στις φήμες: «Θα συναντηθούν ποτέ αυτοί οι δύο σε κάποια ταινία;», άρχισαν να αναρωτιούνται οι φαν, χωρίς όμως να παίρνουν απάντηση. Ο Τοντ Φίλιπς, σκηνοθέτης του Joker έσπευσε να διευκρινήσει ότι, όχι, Φοίνιξ και Πάτινσον δεν θα συνυπάρξουν, τουλάχιστον όσο γνωρίζει ο ίδιος.

Κι όμως, το κοινό δεν φάνηκε να πείθεται. Έτσι, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν ξανά τον Πάτινσον, πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του γαι την ταινία The Lighthouse.

«Είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος», είπε ο Πάτινσον για την ταινία του Φίλιπς, η οποία πράγματι βγάζει τον Joker από όλα τα γνωστά πλαίσια μέσα στα οποία τον έχουμε γνωρίσει ως τώρα. Ο Πάτινσον ομολόγησε, επίσης, ότι δεν έχει δει ακόμα το Joker. «Πρέπει να το δω απόψε κιόλας», είπε και συμπλήρωσε: «Ο Χοακίν είναι ο καλύτερος. Είναι καταπληκτικός στα πάντα».

Η ταινία Batman του Ματ Ριβς, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάτινσον, έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ